Avon Ultra Color Absolute ruž Kompanija Avon je odlučila da obraduje sve svoje dame novim glamuroznim i sofisticiranim parfemom Femme i kolekcijom senzualnih Ultra Color Absolute ruževa za usne. Ženstvenost je upravo dobila novu dimenziju koja apsolutno svakog obara sa nogu.

Gde god da si, na crvenom tepihu ili na otmenoj večeri, neka se svi okreću za tobom. Odiši modernim glamurom sa stilom i gracioznošću kao očaravajuće holivudske ikone. Probudi ženu u sebi uz uzbudljiv Avon Femme parfem za žene. Konačno možeš biti prava zvezda svog života, sa mirisom inspirisanim dinamičnim cvetnim i ženstvenim notama, u kombinaciji sa voćnim akordima senzualnog mirisa šume.

Ovaj parfem predstavlja neobičnu mešavinu crvenog grejpfruta, kruške, latica jasmina, a note glamurozne magnolije, gardenije i lokvanja te neće ostaviti ravnodušnom. „Želeo sam da Avon Femme miris odiše nabojem luksuzne sofisticiranosti, baš kao što izgleda moderna žena u današnje vreme. Ovaj parfem je veličanstveno, strastveno i briljantno kreiran za svakodnevni scenario života svake žene”, istakao je Hari Fremont, nagrađivani stvaralac i tvorac ovog parfemskog remek dela, koji ne krije svoje uzbuđenje.

Avon femme parfem

Da bi tvoja ženstvenost pomerila granice savršenog izgleda kompanija Avon je pripremila i novu Ultra Color Absolute kolekciju ruževa, u predivnih 20 nijansi koje ulepšavaju i ističu punoću tvojih usana. Nežno prozirno roze pakovanje donosi neverovatne boje i savršenu negu baš kakvu si oduvek želela. Neodoljiva kombinacija kremaste teksture ruža i balzama idealno prekriva i štiti usne zahvaljujući zaštitnom faktoru 15, a usne čini bujnijim i zadržava mekoću. Kremast i hidrantan, ovaj ruž će nastaviti da neguje tvoje usne, čak i nakon što ga skineš. Plush Plume ili Pure Peony nijansa? Na tebi je samo da izabereš.

Apsolutno ženstvena, neka bude tvoj omiljeni kompliment.

[youtube 90jVzs8pSIE nolink]