Nagrada za kvalitet
10
Kvalitet
7
Cena
6
Pakovanje
8.21
Ocena
Keune Tinta Color Farba za kosu
Osnovni podaci
Kompanija: Keune
Linija: Tinta Color
Naziv: Farba za kosu - 5.35 čokoladno smeđa
Ostali podaci
Cena: 543 din (oko 5,1 evro)
Zapremina: 60 ml farbe + 60 ml razvijača
Keune

Koristila sam nekoliko različitih boja Keune farbi za kosu. Pre godinu dana sam se redovno farbala u crveno i isprobala sam gomile farbi, ali su mi Keune-ove bakarne bile daleko najefikasnije i najsjajnije. Jednostavno, dobar efekat nikad nije izostajao, a na probi su bile boje 7.43, 7.44 i crvena 5.67. Bila sam zadovoljna, a na fotografijama iz tog perioda, kosa mi izgleda jako negovana, sjajna i ujednačena.

Rešila sam da promenim boju kose, ređe se farbam i vratim se u svoju prirodnu – smeđu. Veoma je teško “ubiti” crvenkasti sjaj posle godina i godina farbanja u crveno. Isprobala sam baš tamnu Keune-ovu čokoladno smeđu br. 5.35. To je baš bilo moderno u tom trenutku, a mislim da je još uvek. Rezultati su bili veoma interesantni. Kosa mi je bila izuzetno sjajna, a boja tamna, ali privlačna. Kao, recimo čokolada za kuvanje, koja se kasnije isprala za možda par nijansi.

keune 5.35

Iako imam prirodno vrlo gustu i kvalitetnu kosu, razlika farbanja Keune-ovim bojama u odnosu na druge farbe je evidentna. U pozitivnom smislu.

Večiti problem oko farbi za kosu je mililitraža, koja meni, izgleda, nikada nije dovoljna. Sa ovom farbom nisam imala većih problema, jer je količinski sasvim zdovoljavajuća. 60 ml farbe + 60 ml hidrogena. To je ok.

Kada se umuti, ova farba ima biserni sjaj, vrlo je gusta, kremasta i lepo se može razmazati i rasporediti po celoj kosi. Ima oštar miris, ali nije toliko neprijatan i može se podneti. Drži se na glavi pola sata, osim kada je u pitanju farbanje plavuša. Tada je potrebno duže vreme.

Ono što možda može da se uzme kao negativna strana ovog proizvoda je to što je namenjena za profesionalnu upotrebu, pa u pakovanju nećete naći rukavice, regenerator, uputstvo za upotrebu, pa čak ni hidrogen. Meni ovo nije smetalo, jer imam kući svu potrebnu opremu.

Cena je malo veća s obzirom da u nju ulazi samo tuba sa farbom. Trenutno košta oko 500 dinara, ali se uvek može naći neko sniženje u gradu.

Iako imam prirodno vrlo gustu i kvalitetnu kosu, razlika farbanja Keune-ovim bojama u odnosu na druge farbe je evidentna. U pozitivnom smislu.
Preporučujemo
Sastojci:
Trenutno nedostupni.
Pozitivno

  • Izuzetno kavlitetna farba,

  • Dobra tekstura, pogodna za nanošenje i razmazivanje,

  • Odlični rezultati boje, sjaj na kosi.

Negativno

  • Ne sadrži u pakovanju rukavice, ni regenerator.

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 14
Prosečna ocena: 8.36 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Odgovori

49 komentara na "Keune Tinta Color Farba za kosu"

Obavesti me o
avatar

Tamara
gost
Tamara
November 26, 2010 02:06

Meni je Keune farba THE BEST !!! Sve sam isprobala, ali mi je jedino od ove kosa sjajna, a boja predivna. Mnogi su mi govorili da je ne koristim, jer ce mi kosa opadati u pramenovima….ma kakvi, to su gluposti zaista ! Lakme, Revlon, Goldwell, Garnier, Palette…su nula, moja topla preporuka je Keune.

maya
gost
maya
March 14, 2013 09:56

Koja je cena Keune farbe plus hidrogen?

Makica
gost
Makica
November 26, 2010 02:06

extra

Lela
gost
Lela
November 26, 2010 02:07

samo keune moze da izvuce sjajne pepeljaste,sivkaste svetle tonove,cak i kod onih koji imaju crveni pigment-ne bude gadnih zuckastih tonova! sve sam isprobala i ni blizu nisu. najbolja je,ubedljivo…

Jedna Jovana
gost
Jedna Jovana
November 26, 2010 02:07

Keune najbolja farba za plavuse svih nijansi 🙂

Ana
gost
Ana
November 26, 2010 02:11

Ja sam izgleda neki izuzetak, koristila sam dva puta zaredom njihovu farbu, neka intenzivno crvena sto dodje sa dve tubice dodatnog crvenog pigmenta, i njihov hidrogen,boja je UZASNA, toliko spada kad se kosa pere da je moj otac mislio da sam mi curi krv iz nosa kad sam izapirala sampon. poslije dve sedmice kosa je boje prirodnih ridjokosa onako narandzasta, jedina pozitivna stvar je da kosa stvarno ima sjaj ali sta mi on vrijedi sad

Mala
gost
Mala
November 26, 2010 02:12

gdje se moze kupiti ova Keune farba???

Zlata
gost
Zlata
November 26, 2010 02:13

Meni se bas svidja farba Keune 5.35!

Sara
gost
Sara
November 26, 2010 02:13

Svidja mi se nijanse plave boje i sivkaste.

Pupica
gost
Pupica
November 26, 2010 02:14

molim vas za savjet…ja sam crnka i zelim da stavim neku svjetliju nijansu poput svijetlo smedja,pepeljasto plava,ne zelim cokoladne nijanse koje se vremenom presijavaju na crvenooo!!!predlozite mi konkretno koju nijansu keune farbe da stavim…hvala unaprijed!!!!

Danijela
gost
Danijela
November 26, 2010 02:14

samo jedna ispravka mi gresimo kad drzimo farbu na glavi po 30 min ili 45 min ja sam zivi dokaz za to da je dovoljno drzati farbu i 20 minuta i da odlicno primi tako da drage moje ne morate drzati farbu po sat vremena nema smisla!!POZDRAV PLAVUSA

član
March 25, 2011 12:37

najbolja farba koju sam koristila….dobro hvata, cak i posle puno pranja zadrzava lepu boju….jedina zamerka je sto sam isprobavajuci mnoge nijanse ukapirala da na mojoj kosi skoro sve vuku na crveno bez obzira jel je hazel ili mahagoni ili red ili bakar…..vrlo si slicne boje…..

Gaga
gost
Gaga
April 22, 2011 21:35

Hmhm, znaci li to da ja pored kupljene farbe treba dodatno i hifrogen da uzmem? :O

kremasica
gost
kremasica
April 22, 2011 22:01

Da

član
June 29, 2011 19:48

Kao dete sam imala platinasto plavu boju kose i kada je u pubertetu pocela da tamni(postala je tamno pepeljasta plava) ja sam pocela da dramim i napravila veliku gresku-ofarbala sam se.Vremenom sam shvatila koliko je moja prirodna boja kose interesantna i retka i kad sam pozelela da se vratim u moju boju nisam uspela i ne uspevam vec par godina.Nijedna farba mi ne odgovara,stalno dobijam neke fuj zute tonove.Treba mi savet da li Keune moze da izvuce tu pepeljasto plavu boju,da izgleda sto prirodnije jer sam se ja vec umorila od experimentisanja.Pomagajte …

Smakica
gost
Smakica
August 3, 2011 14:26

Ja sam imala najbolje iskustvo u farbanju kose sa Keune bojama. Dok nisam naisla na njihovu boju svetlo smedja-broj 8 u njihovoj ponudi, probala sam svakakve farbe i sa nijednom nije bio rezultat kao sa Keune-ovom farbom. Mekana i sjajna kosa, postojana i prirodna boja. Cak me je dosta devojaka pitalo da li mi je to prirodna boja kose. Zato, ako imate nedoumicu da li da probate, ja kazem SAMO NAPRED! 🙂

Smakica je ocenila/o proizvod:

Smakica gives a rating of 9Smakica gives a rating of 9Smakica gives a rating of 9Smakica gives a rating of 9Smakica gives a rating of 9Smakica gives a rating of 9Smakica gives a rating of 9Smakica gives a rating of 9Smakica gives a rating of 9Smakica gives a rating of 9

Smakica
gost
Smakica
August 3, 2011 14:37

Imam pitanje za autorku – cherry. Kako sam godinama koristila Keune svetlo smedju boju, resila sam da nesto promenim i da se ofarbam u naradzastu. Vidim da si ti koristila njihove boje 7.34 i 7.44, pa mi reci kakva boja se dobija. Ja bih vise da mi vuce na naradzasto nego na crveno. Unapred hvala ;)!

Smakica je ocenila/o proizvod:

Smakica gives a rating of 9Smakica gives a rating of 9Smakica gives a rating of 9Smakica gives a rating of 9Smakica gives a rating of 9Smakica gives a rating of 9Smakica gives a rating of 9Smakica gives a rating of 9Smakica gives a rating of 9Smakica gives a rating of 9

Cveeta
gost
Cveeta
August 20, 2011 10:14

Koji hidrogen bi bio dobar za nijansu kao što je 5.35? Htela bih da kupim Keune-ov hidrogen, kad već uzimam njihovu farbu.

Administrator
August 20, 2011 17:06

9% hidrogen je ok za smedje tonove. Kada su tamnije nijanse u pitanju onda ide i 6% hidrogen, za plave ide 12%.

Cveeta
gost
Cveeta
August 22, 2011 11:52

Hvala 🙂 Ja sam prirodno smeđa, hoću da mi kosa živne.

Lana
gost
Lana
February 5, 2016 01:49

Mali ispravak-za smede i tamnije nijanse 3% hidrogen je savim dovoljan-nema potrebe izblijedivati boju da bi se dobila slicna ili tamnija nijansa.Manje steti a i kad boja bude blijedila manje ce vuci na crvenkasto nego sa hidrogenom 6%.
Za plavuce 6 % ali ako zelite jos svijetliju nijansu 9%.12% nikome ne bih preporucila-to je przenje kose..

član
August 22, 2011 15:35

mnogo je jaka farba,koza glave potpuno pocrveni posle upotrebe ove farbe i iz mog licnog iskustva mi se cini da dosta ostecuje kosu

član
September 24, 2011 12:59

Ima li ko iskustva sa crvenim nijansama (a i zna li ko koji su to brojevi) ? Trenutno sam crna sa nadom da cu uspeti da izvucem crvenu nijansu, pa trazim najbolju farbu.. Znam da su Keune farbe malko skuplje u odnosu na ostale, ali idem logikom da su mozda i kvalitetnije (da su rezultati bojenja bolji i da je nijansa postojanija od regularnih), mada se jos nisam usudila da probam.

iva
gost
iva
November 12, 2011 13:39

Razmisljam da se ofarbam u narandasto i uzmem keune 7.44, ali zaista nigde nisam mogla da ih nadjem u prodaji 🙁
Pomoc? gde ih mogu kupiti u Beogradu? Ili Novom Sadu?

dawn
gost
dawn
December 28, 2011 21:02

Moze li mi neko reci da li se Mix colors (0.44) mog koristiti same, kao farba?

dawn je ocenila/o proizvod:

dawn gives a rating of 9dawn gives a rating of 9dawn gives a rating of 9dawn gives a rating of 9dawn gives a rating of 9dawn gives a rating of 9dawn gives a rating of 9dawn gives a rating of 9dawn gives a rating of 9dawn gives a rating of 9

zuki
gost
zuki
April 8, 2012 19:34

Isprobavala sam razne proizvodjace ali svaka boja nema veze sa slikom na kutiji i tako resim da probam keune!Rezultat fantastican boja kao u katalogu a kosa kao svila.Da li se ispira to cu videti !boja mi je srednje cokoladno plava 7.35

Sara
gost
Sara
October 19, 2012 00:03

Da, izvlaci super plavu nijansu ali je jaka i isusuje kosu.

Slavica Tomasevic
gost
Slavica Tomasevic
November 19, 2012 12:14

molim Vas da mi kazete koja je zamena za Keune 8.45 posto se ocigledno vise neproivodi.Izuzetno sam zadovoljna za Keune duzi niz godina.

ANA
gost
ANA
January 9, 2013 21:09

keune farbu 1517 sam dugo koristila i bila prezadovoljna svojom pepeljastom bojom…onda sam odjednom resila,ni ja neznam iz kog razloga,da predjem na neku drugu farbu…..sve sam izbrobala,unistila kosu i sada sam u fazi regeneracije kose…nisam se farbala 4meseca….i moje sledec farbanje ce biti sa keune farbom…..definitivno je najbolja,bolje nema verujte……kosa je zdrava i sjajna a o boji i da ne pricam…….hvala vam sto postojite………..

malena
gost
malena
January 19, 2013 02:10

trebala bi jednu informaciju prvi puta koristim keune farbu,no vidim da se treba kupiti hidrogen moze li bilo koji i kosa mi je blond a izrast tamno smeđ zanima me koji hidrogen da uzmem i kako se to sve mijesa,…..boja koju sam kupila je 10.7

nely
gost
nely
March 30, 2013 19:22

mene zanima koji hidrogen je najbolje uzeti za nijanse 8,svijetlo plave, i takodjer da li se preljev za kosu pravi na nacin hidrogen:boja 2:1, hvala

biljahn
gost
biljahn
April 12, 2013 17:18

Imam smedju kosu sa crvenim pigmentom,prirodna.Momentalno na kosi su mi izvuceni pramenovi blansom i medeni preliv.Medjutim sad hocu da farbam izrastak i svi mi preporucuju 1517.Ali se bojimda ne budem siva,a zelim da mi kosa baca na belo,ali ne previse,ngo neka zlatna boja,svetlija,pa sta mi preporucujete?Hvala.

ivana
gost
ivana
June 5, 2013 22:43

koji hidrogen da koristim za 1517 farbu? mislim da je puno jak 12%, ja bi 6%? pomagajte 😀

trackback

[…] i efikasno pakovanje za kosu u pakovanju od 20 ml. Kupila sam ga u DM-u, nakon što sam uzela farbu za kosu Keune, jer u njenom pakovanju nema balzama i sličnih preparata za negu posle farbanja. Trebalo mi je […]

Zehra Alibašić
gost
Zehra Alibašić
January 25, 2014 13:58

ja imam crnu kosu i želim da se farbam u keune boju 0/10 . hoće li mi moći kosa imalo biti onako plava, ne bih baš da bude skroz plava kao što boja jeste, malo bih nešto tamnije, ali da li je moguće uopšte da postignem išta što nije crno ? i koji hidrogen da koristim ?

Administrator
January 25, 2014 15:48

Da li će ispasti plavo ili ne, to ne može da se garantuje. Zavisi od mnogo faktora a najviše od vaše kose i njenog pigmenta i ponašanja.

sandra
gost
sandra
September 15, 2014 12:44

koristila sam nekoliko nijansi i uvijek fino uhvate,kad sam se farbala u plavo kosa je bila malo suša ali ništa strašno.Kosa mi dobro hvata pa sam uvijek koristila 6% hidrogen.

ELI
gost
ELI
December 22, 2014 23:28

vEOMA VOLIM KOSU PLAVU BOJE…PROBALA SAM RAZNE FARBE NI JEDNA MI SE NIJE SVIDJALA ZATO STO NIKAKO NEMOGU DA POKRIJEM ZUTE KORENJE….DANAS U MARKETU SAM KUPILA KEUNE 1517 I SE NADAM DA CU KONACNO DOBITI PEPELJASTU BOJE KOSu…

Nadja Jovanovic
gost
Nadja Jovanovic
March 6, 2016 10:16

Interesuje me,da li se farbe mogu slati za inostranstvo.Ukoliko je to moguce, koliko bi iznosila postarina?

Administrator
March 7, 2016 04:56

Draga Nadja, kremasica.com se ne bavi prodajom kozmetike.

dragana
gost
dragana
April 23, 2016 22:50
Ja na zalost imam lose iskustvo sa ovom farbom. Nakon citanja brojnih komentara u kojima hvale 1517 odlucila sam se da probam i tu boju. Dugo godina se farbam u plavo. Ni ova farba nije postigla zeljeni efekat doduse nisam zuta ali zato sam postala siva. Ok to ce se nakon par pranja isprati ali to nije resenje ako moram da cekam par pranja da bi dobila ok nijansu. Sledeci problem je sto nisam dobila ujednacenu nijansu na korenu i krajevima a i dosta mi je unistila kosu. Od frizera sam saznala da to vise nisu farbe kao sto su… Detaljnije »
wpDiscuz