Schwarzkopf 3 Weather Taft Instant Volume Powder Puder za kosu za volumen

Schwarzkopf 3 Weather Taft Instant Volume Powder Puder za kosu za volumen
Kvalitet
Cena
Pakovanje
Srednja ocena autora sa koeficijentima:
Kompanija:
Henkel & Schwarzkopf
Linija:
3 Weather Taft
Naziv:
Instant Volume Puder za kosu
Cena:
oko 3 eura
Zapremina:
10 gr
Web:
Autor Recenzije:
cherry
Datum:
19th December 2011

Ovaj proizvod je sjajan za nekoga ko ima kraću kosu, razbarušenu frizuru, kovrdže, paž, stepenasto šišanu frizuru i slično, a želi da dobije na volumenu.

Sastojci:
Aqua, Silica Silylate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer
Pozitivno
Negativno
 • Učvršćuje kosu i povećava volumen,
 • nema osećaja slepljene i teške kose,
 • ima efekat kakav se obećava na reklami,
 • dobro i praktično pakovanje.
 • Nema miris,
 • lako se može preterati sa nanesenom količinom, pa može biti vidljiv na kosi.

Ovo je jedan veoma neobičan proizvod za kosu. Isprobala sam ga u par navrata, iako mislim da bi bio prikladniji nekome sa kraćom kosom, a moja je trenutno do ispod ramena i sasvim ravna. Ovaj proizvod je sjajan za nekoga ko ima kraću kosu, razbarušenu frizuru, kovrdže, paž, stepenasto šišanu frizuru i slično, a želi da dobije na volumenu. Na dužoj kosi dobićete samo razbarušen i neuredan gornji deo, koji ako očešljate, bićete opet na istom samo sa malo krućom kosom.

Preparat je izuzetno sitno mleveni prah. Toliko je sitan i fin da momentalno curi kroz prste kada ga sipate u šaku. (U uputstvu za upotrebu piše da ga prvo treba sipati u šaku, a ne direktno na kosu.) Nanosi se na suvu kosu i to na koren kose, pa se brzim pokretima raspoređuje po vlasi. Potrebna je baš mala količina za celu kosu, iako se ne čini tako na prvi pogled. Kosa je nakon nanošenja ovog pudera malo kruća, učvršćena i nešto suvlja. Zaista se vidi promena u volumenu. Ako imate neravni paž, sa repovima, kao moja prijateljica od koje sam i uzela ovaj proizvod na probu, postićićete efekat baš kao na reklamnom spotu sa Hajdi Klum.

 

Taft powder instant volume

 

S obzirom da je u pitanju puderast preparat za učvršćivanje, on će upiti malo masnoće koju imate u kosi, ali je nećete uspeti sasvim neutralisati kao, recimo, sa suvim šamponima za kosu u prahu. Kada ga nanesete na kosu, lako ćete moći da je oblikujete prstima, da je podižete i gužvate da bude bujnija i nameštate pramenčiće kako vam odgovara. Stajaće. Ono što je takođe veoma dobro kod ovog pudera za kosu je to što nije baš kreč bele boje i jako je sitan, pa se neće primećivati jako na tamnijoj kosi.

Ovaj proizvod nema nikakav miris, ali je zato baš fino upakovan. Bočica je simpatična, upadljive boje, u formi slanika. Izgleda kao da je jaako mala količina pudera u njoj, ali je proizvod vrlo izdašan. Na pakovanju piše da bočica traje do 50 upotreba, za šta mislim da je vrlo realno ukoliko se ne budete bahatili. Za to stvarno nema potrebe.  😎

Share Button

NAPOMENA: Recenzija predstavlja subjektivnu ocenu proizvoda od strane autora recenzije, pa predlažemo aktivno učešće čitalaca u ocenjivanju kako bi se stekao što realniji utisak. Recenzija predstavlja ocenu za samo jedan proizvod, a ne za celu liniju proizvoda navedenog proizvođača. Ukoliko želite da napišete recenziju, popunite ovaj formular.

avatar

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici
Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

6 komentara na “Schwarzkopf 3 Weather Taft Instant Volume Powder Puder za kosu za volumen”

 • avatar
  
  Tamara:

  Isti efekat se postize i Kosilijevim puderom za bebe. Samo se stedljivo nanese na koren kose, moz i po duzini i protrese i razbarusi malo.
  Ne znam koje je boje ovaj puder. Ja sam plavusa pa mi Kosili odgovara jer je beo, pa mi to malo jos i posvetli koren, sto je uvek plus. Ne znam da li bi odgovarao nekoj brineti, ili bi izgledala kao da se posula brasnom. Valjda su zato i stavili Hajdi na reklamu.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  • avatar
   

   Efekat puderom je ipak malo drugačiji. Ovaj proizvod nije toliko za upijanje masnoće, već za blago učvršćivanje. Ja sam isprobala obe varijante, ali je ovaj puder mnogo sitniji, nije toliko beo i utiče da se kosa blago digne i bude kruća, što joj daje volumen.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
 • avatar
  
  Ana:

  Je l’ moze neko da mi kaze gde mogu da nadjem ovaj puder? Trazila sam u svakom Liliju i DM-u i kazu mi da ga duze vreme ne dobijaju…ne znam sta se stvarno desilo sa ovim …

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  • avatar
   

   Ja sam ga kupila u Liliju u Novom Sadu pre nekog vremena. Zašto ga sad nema, stvarno ne znam.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
 • avatar
  
  Cveeta:

  A meni je baš dobro što nema nikakav miris.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 • avatar
  
  Jelena:

  Kako nema miris? Ima i to poprilicno neprijatan! Inace radi posao…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Ocena korisnika

VN:F [1.9.22_1171]
Kvalitet
Cena
Pakovanje
Rating: 8.0/10 (4 votes cast)

Ostavi komentar

Poslednji komentari