Nagrada za pakovanje
6
Kvalitet
5
Cena
7
Pakovanje
5.87
Ocena
Nivea ALL-IN-1 Extra Deep Cleansing
Osnovni podaci
Kompanija: Beiersdorf
Linija: Nivea
Naziv: ALL-IN-1 Extra Deep Cleansing
Ostali podaci
Cena: 600 din - 6 eura
Zapremina: 150 ml
Nivea

Ovo je sasvim ok proizvod ali ne pčekujte da će vam srediti bubuljice i da će odlično očistiti lice. Ali možete ga koristiti kao veoma prijatnu i lagu masku za lice. Pritom i redovnom upotrebom ne zateže kožu. Veoma je prijatnog mirisa.

Kupila sam ga u Lily prodavnici.

Blag je i može poslužiti kao maska za lice
Preporučujemo
Sastojci:
nepoznati
Pozitivno

  • blag je

  • prijatan miris

  • ne zateže kožu lica posle pranja

Negativno

  • ne skida nečistoću sa lica onako kao piše na samom proizvodu

  • ne deluje mnogo pozitivno na bubuljice

Odgovori

2 komentara na "Nivea ALL-IN-1 Extra Deep Cleansing"

Obavesti me o
avatar

pipi
gost
pipi
November 3, 2011 23:05

Dobila sam uzorak u casopisu i iste veceri sam ga probala (kao masku). Jedina pozitivna strana je ta sto lice zaista ostane matirano jako dugo ! Ja sam ga koristila pre spavanje, i ceo dan sutra mi je lice bilo mat, a imam masnu kozu. 🙂 Losa strana je sto mi izgleda od toga izlaze sitne bubuljice po obrazima (a nisam ih imala)… Necu ovaj proizvod vise koristiti, ne bih da rizikujem.

pipi je ocenila/o proizvod:

pipi gives a rating of 5pipi gives a rating of 5pipi gives a rating of 5pipi gives a rating of 5pipi gives a rating of 5pipi gives a rating of 5pipi gives a rating of 5pipi gives a rating of 5pipi gives a rating of 5pipi gives a rating of 5

dani
gost
dani
February 7, 2012 12:05

Ja sam nedavno kupila ovaj proizvod i nisam baš zadovoljna, Slažem se sa “pipi” da koža ostaje duže vreme mat posle korišćenja istog ali i to da ne skida nečistoću sa lica kao ni ostatke šminke i pudera,a pojavljuje se i po koja bubuljica. Neću ga više kupiti sigurno,veoma loš kavalitet za ne baš zanemarljivu cenu. Možda je moje iskustvo samo zbog toga što meni ne odgovara kao i uostalom ostali Nivea proizvodi,ali to je samo moje iskutvo,možda će nekome odgovarati.

dani je ocenila/o proizvod:

dani gives a rating of 4dani gives a rating of 4dani gives a rating of 4dani gives a rating of 4dani gives a rating of 4dani gives a rating of 4dani gives a rating of 4dani gives a rating of 4dani gives a rating of 4dani gives a rating of 4

wpDiscuz