Garnier invisi mineral deodorant – antiperspirant

Garnier invisi mineral deodorant – antiperspirant
Kvalitet
Cena
Pakovanje
Srednja ocena autora sa koeficijentima:
Kompanija:
Loreal Group
Linija:
Garnier
Naziv:
Garnier invisi mineral deodorant - antiperspirant
Cena:
250 din - 2.5 eura
Zapremina:
150 ml
Web:
Autor Recenzije:
goldie
Datum:
15th August 2011

Preporuka onima koji traže nevidljivi, efikasan i neiritirajući dezodorans sa slabim mirisom.

Sastojci:
Isobutane, dimethicone, aluminium chlorohydrate, isopropyl palmitate, triethyl citrate, parfum/fragrance, stearalkonium bentonite, allantoin, diemethiconol, linalol, benzyl alcohol, alpha-isomethyl ionone, pertile, bisabolol, citronellol, coumarin
Pozitivno
Negativno
 • ne ostavlja tragove na crnoj odeći
 • može da se koristi nakon depilacije
 • sprečava znojenje
 • odlična ambalaža
 • dugo traje
 • ne sadrži alkohol
 • ne sadrži parabene
 • nema dugotrajan miris

Garnier je u posleGarnier invisi mineral deodorantdnje vreme izlazio na tržište sa njihovim dezodoransima na čijim ambalažama piše nešto tipa 48h zaštita ili svežina pa tako neke kompanije umeju da odu i do 72 sata. :O  Mislim budimo realni, tuširamo se češće od toga, leti pogotovo. :) Nema bolje zaštite od znoja i neprijatnih mirisa od dobrog tuša i sapuna. Al dobro neću sad o tome…

Dobila sam ovaj dezodorans na poklon jer sam uradila neke ankete za Garnier. Hvala Garnier-u što časti na ovaj način i zahvaljuje se anketiranim licima. Odmah mi se dopala ambalaža dezodoransa, ima i onaj slajder kojim se može onemogućiti špricanje dezodoransa. Dizajn boce je odličan kao što je slučaj sa svim njihovim poslednjim dezodoransima koje su izbacili na tržište.

Garnier invisi mineral spada u one nevidljive dezodoranse koji ne ostavljaju tragove na crnoj odeći. Često nosim crno i zaista nikakav trag nisam videla na odeći od ovog antiperspiranta. Pored ovog, reklamiraju ga kao Calm post depilation  što takođe mogu da potvrdim da je tačno. Koristila sam ga vrlo često tik posle brijanja pazuha i nikakve reakcije na koži nisam imala. Od nekih dezodoransa je umeo pazuh da mi se zacrveni. Znači preporuka i u ovom smislu.

Što se zaštite tiče, poprilično dobro sprečava znojenje pazuha i efikasan je. Jedina moja zamerka je možda na to što ima slab miris. Tačnije miris vrlo brzo ispari i kao da nema nikakav miris za razliku od nekih drugih antiperspiranata koji pored zaštite i dugotrajno prijatno mirišu. Pa sad, ko želi efikasan, nevidiljiv, neiritirajući i sa slabim mirisom antiperspirant, Garnier invisi mineral je odličan izbor.

Share Button

NAPOMENA: Recenzija predstavlja subjektivnu ocenu proizvoda od strane autora recenzije, pa predlažemo aktivno učešće čitalaca u ocenjivanju kako bi se stekao što realniji utisak. Recenzija predstavlja ocenu za samo jedan proizvod, a ne za celu liniju proizvoda navedenog proizvođača. Ukoliko želite da napišete recenziju, popunite ovaj formular.

avatar

goldie

Zlata
Veličković
je objavila na Kremašici
Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška, tvorac Kremašica android aplikacije. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima poznatih ličnosti, poslovanju kozmetičkih kompanija, aktuelnim dostignućima u razvoju tehnologije i dizajna u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šmnka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

7 komentara na “Garnier invisi mineral deodorant – antiperspirant”

 • avatar
  
  malena:

  Presavrsen,nema mane a ja sam bas imala problema da nadjem neki ok.Cista 10ka

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +4 (from 4 votes)
 • avatar
  

  Meni je skroz ok ovaj antiperspirant. Sviđa mi se blag miris i minimalno ostavljanje tragova na odeći, jedino što sam ovaj u spreju uspela da pokvarim 😐 Posle samo nedelju dana, mehanizam na poklopcu za zatvaranje i otvaranje se zaglavio i sprej je bio potpuno neupotrebljiv. Morala sam baciti skoro punu bočicu. Sada koristim ovaj Garnierov roll-on i super mi je. Neću ga menjati :)

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 2 votes)
 • avatar
  
  mirka:

  ja sam kupila stik, odlican je.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
 • avatar
  
  Duska:

  odlican je, ima ih u razlicitim varijantama…cool, invisi, calm, fresh…i mirisi su ima razliciti, cena im je pristojna, cesto su DM_u na akciji, narocito tokom leta, ne ostavlja apsolutno niakave tragove

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 • avatar
  
  Ivana:

  Nije los,mada nije prejak u smislu zastite od znojenja.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 • avatar
  
  sladjana:

  odusevljena!!!
  odavno nisam bila zadovoljnija

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 • avatar
  
  bela:

  Skroz je dobar,nema fleka od znoja a ni fleka od dezodoransa 😉

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -1 (from 1 vote)

Ocena korisnika

VN:F [1.9.22_1171]
Kvalitet
Cena
Pakovanje
Rating: 9.2/10 (6 votes cast)

Ostavi komentar

Poslednji komentari