6
Kvalitet
9
Cena
8
Pakovanje
7.39
Ocena
Rimmel London Extra WOW Lash Maskara
Osnovni podaci
Kompanija: Coty Inc.
Linija: Rimmel London Extra Lash
Naziv: Extra WOW Lash maskara
Ostali podaci
Cena: oko 450 din (oko 4 eura)
Zapremina: 8 ml
Rimmel London

Stvarno mi je u poslednje vreme teško da odaberem neku dovoljno dobru maskaru, a da nije preskupa. Uglavnom sam se odlučivala za Maybelline maskare koje sad tako često izlaze u sve novijim i novijim pakovanjima (a u osnovi su skoro iste). One su mi bile sasvim ok.

Ovoga puta, rešila sam da isprobam sa Rimmelom, jer i oni umeju da naprave dobru maskaru sa pristojnom četkicom, a imali su u ponudi ovu liniju Extra Lash maskara koja je bila nešto jeftinija od Maybelline maskara u tom trenutku. Postoji četiri varijante ovih Rimmelovih tzv. Extra Lash maskara: Extra Super owaterproof mascara (vodootporna), Extra Super Lash Curved Brush mascara (sa zakrivljenom četkicom), Exta Super Lash mascara (obična) i Extra WOW Lash mascara (sa debljom četkicom za volumen).

Ova Ekstra Wow Lash je sasvim dobra maskara, lako i brzo daje efekat dugih i gustih trepavica, a veoma se brzo i suši na trepavicama. Pomalo ih slepljuje. Četkica je srednje debljine (kad je uporedim sa Maybelline i Lorealovim maskarama) i ima 4 reda dlačica krstasto raspoređenih na valjkastoj četkici. Ova 4 reda su savim dovoljna, jer da ih je više, previše maskare bi ostajalo na trepavicama i mnogo bi se više slepljivale.

Četkice maskara

 

Meni je ovo jedna sasvim dobra, a jeftina maskara (trenutno je u Liliju 449 din, a u dm-u 409 din) sa kojom brzo mogu da produžim svoje trepavice i učinim ih gušćim. Sa njom se može postepeno “dograđivati” dužina i gustina trepavica, sve po ukusu, sve u zavisnosti koliko dugo ih mažete Extra Wow Lash maskarom. Sa svakim potezom četkice se vidi kako su trepavice sve deblje i duže. Dostupna je samo u crnoj boji, mada na maskari koju sam ja kupila piše da je u pitanju boja 003 Extreme Black. Ima čak i prijatan miris.

Ukoliko izuzetno vodite računa koju maskaru upotrebljavate i često dajete više novca baš na ovaj komad šminke, onda ćete se možda i razočarati Extra Wow Lash maskarom, ali ako želite da uštedite i najčešće ne vidite razliku u efektima svih tih maskara na tržištu, onda vam je ovo sjajan izbor.

 

Meni je ovo jedna sasvim dobra, a jeftina maskara sa kojom brzo mogu da produžim svoje trepavice i učinim ih gušćim.
Preporučujemo
Sastojci:
Trenutno nepoznati
Pozitivno

  • Niska cena,

  • pristojno pakovanje i dobra četkica,

  • produžava trepavice i daje volumen,

  • ne stvara grudvice.

Negativno

  • Može slepiti trepavice,

  • ukoliko imate prirodno kratke trepavice, ova maskara vam neće mnogo pomoći.

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 4
Prosečna ocena: 8.00 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Alverde 4 u 1 korektor

Odavno sam kupila ovaj proizvod i koristim ga redovno u sklopu svakodnevne rutine šminkanja. Alverde kozmetika mi je uvek bila…

Max Factor Eye Brightening Tonal Black Volumising Maskara

Svidela mi se ideja da odaberem boju maskare prema boji očiju. Nisam imala prilike da do sada ovako nešto isprobam….

Avon Aero Volume maskara

U martu je Avon kompanija u Srbiji predstavila Aero Volume maskaru. Ova maskara je predstavljena kao formula bez osećaja težine…

Odgovori

1 komentar na "Rimmel London Extra WOW Lash Maskara"

Obavesti me o
avatar

član
December 5, 2014 13:18

Prvi put korisitim ovu maskaru i moram priznati da je odlicna. Probala sam maskare razlicitih renomiranih proizvodjaca i uvek sam kao posledicu imala peckanje ociju od istih, ali ova je odlicna. U NS u DM-u kosta 475 dinara

Aleksandra je ocenila/o proizvod:

Aleksandra gives a rating of 9Aleksandra gives a rating of 9Aleksandra gives a rating of 9Aleksandra gives a rating of 9Aleksandra gives a rating of 9Aleksandra gives a rating of 9Aleksandra gives a rating of 9Aleksandra gives a rating of 9Aleksandra gives a rating of 9Aleksandra gives a rating of 9

wpDiscuz