Shiseido Body Creator gel za toniranje stomakaEvo proizvoda koji su osvojili nagrade Cosmopolitan Beauty Awards za 2008. godinu u kategorijama kozmetike i parfema za muškarce.

Nekada je bilo dovoljno da muškarac bude duhovit da bi privukao pažnju. A danas treba da bude i negovan. Sa ovim proizvodima to nije težak zadatak.

– Jelena Jovanović, urednica lepote i član žirija za dodelu Cosmopolitan Beauty Awards

 

VICHY Hydra Mag C Shower Gel
Dobra vest jeste to da formula ovog gela za tuširanje ima istu pH vrednost kao koža. Plus je obogaćena termalnom vodom koja jača i neguje kožu, 990 din.

COLLISTAR Linea Uomo

Tekstura ove kreme prilagođena je potrebama muške kože koju štiti i hidrira i zato je idealna nega za posle brijanja, 2.286 din.

NIVEA for Men Extreme Comfort Gel

Sa gelom koji sadrži ekstrakt kamilice brijanje je pravo uživanje jer nema iritacije kože i eventualnog crvenila, 355 din.
SHISEIDO MenBody Creator

Gel koji oblikuje problematične delove, pre svega abdomen, i zateže kožu pravi je poklon za muškarca koji voli da je u top formi, 4.408 din.

NAGRADA ČITATELJKI:

L’OREAL Men Expert Hydra Energetic
Osim što čisti i osvežava kožu lica ovaj gel za umivanje odlična je priprema za brijanje, 499 din.

Muški parfem po izboru čitateljki
SEKSI MUŠKI parfemi za svaku priliku

„U poslednje vreme mirišem na Wood for Him. Osvojio me je čim sam ga pomirisao i drago mi je da se našao u ovoj sjajnoj petorci“

– Marčelo Mura, frizer i član žirija za dodelu Cosmopolitan Beauty Awards

DAVIDOFF Adventure

Sveže note citrusa pomešane sa mirisima zelenog lišća i crnog bibera pristaju strasnom muškarcu koji voli izazov, 50 ml/3.896 din.

ISSEY MIYAKE L’Eau d’Issey

Lagani koktel mandarine, kardamona i žalfije stvoren je za muškarca koji uživa u životu, 125 ml/4.300 din.

DOLCE & GABBANA The One

Iskričave note grejpfruta sa korijanderom, bosiljkom i duvanom ostavljaju muževan mirisni trag muškarca 21. veka, 75 ml/7.626 din.

VERSACE Pour Homme

Mirisni miks sačinjen od nota bergamota, gorke narandže i dijamantskog citrona sa juga Italije nosi duh Mediterana, 50 ml/4.650 din.

NAGRADA ČITATELJKI:

DSQUARED He Wood

Drvenaste note ovog parfema upućene su muškarcu slobodnog duha koji čezne za prirodom i dalekim destinacijama, 100 ml/6.696 din.

Izvor: www.cosmopolitan-scg.com