Avon Super Drama maskaraStiglo nam je juče u toku popodneva oko tridesetak recenzija. Hvala svima koji su učestvovali i podelili iskustvo i preporuku sa nama. Imali smo zadatak da odaberemo najboljih 5 recenzija. Uzimale smo u obzir recenzije u kojima je dat odgovor na većinu pitanja iz formulara. Potom smo gledale količinu podataka i opširnost, a zatim i ono najbitnije. Koliko je proizvod ocenjen upravo sa korisničke strane i koliko ima unetog ličnog iskustva.

Mi ćemo narednih dana objaviti ovih 5 recenzija, po redosledu pristizanja. Bilo je u najužoj konkurenciji još dosta recenzija koje su vrlo kvalitetno napisane ali zbog neprecizno napisanog naslova proizvoda, nismo mogle da izguglamo i budemo sigurne da smo našle sliku pravog proizvoda, pošto nam za svaku recenziju treba i slika. Mi ćemo se potruditi da objavimo što više recenzija koje su nam pristigle u narednih mesec dana i obavestićemo vas o tome mejlom.

Drago nam je da ste vaše iskustvo nesebično podelile sa nama, a mi ćemo objaviti recenzije kako bi i druge žene videle preporuku. Interesantno je da kada smo rezimirale koje ste proizvode sveukupno pozitivno ocenili, ispostavilo se da su to u većini (ne svi) ili slabije dostupni proizvodi ili vrlo jeftini proizvodi koji „rade posao“. Kada kažem „slabije dostupni“ mislimo na one koji se teže nalaze na našem tržištu ili ih ima u inostranstvu. Dok su preporuke jeftinih a dobrih proizvoda uvek neophodne! Hvala vam.

Dobitnice su:

  1. Zorica Berar koja je poslala recenziju za SEPHORA Base sublimatrice Primer
  2. Hristina koja je poslala recenziju za Balea Augen make-up entferner Waterproof
  3. Jelena koja je poslala recenziju za „Sunkiss“ Bronzer Compact Powder AURA
  4. Slavica koja je poslala recenziju za Nivea Visage Pure&Natural anti-wrinkle day care kremu
  5. Jovana koja je poslala recenziju za Shwarzkopf Gliss Ultimate repair anti-damage-treatmant

Dobitnice ćemo kontaktirati sutra u toku dana preko email-a koji su ostavile prilikom popunjavanja formulara.

 

Avon Super Drama maskara