Avon Color kolekcijaVerovatno ste već opazili novu Avonovu Mega Effects maskaru koja je potpuno drugačijeg oblika od svih maskara na koje smo navikli. Radi se zapravo o inovativnom aplikatoru sa savitljivom drškom za nanošenje maskare u jednom potezu. Ne znam da li su nam ovakvi aplikatori potrebni zato što su žene sve više lenje ili zato što imamo sve manje slobodnog vremena u ovom brzom tempu života, ali mene konkretno zanima da li je ova maskara dobra i kvalitetna. :) Ako je pored toga još i jednostavna za upotrebu, sigurno bih se navukla na korišćenje iste.

Šta Avon kaže u zvaničnom saopštenju pogledajte u nastavku teksta.

 

Revolucionarna Mega Effects maskara u originalnom pakovanju elegantnog dizajna, zamenjuje standardni aplikator inovativnom višedimenzionalnom četkicom, nalik češlju, koja podiže gornje i donje trepavice od korena do vrha. Četkica ovog oblika savršeno odgovara konturama oka, a glavna prednost je što se može koristiti iz 12 različitih uglova pokrivajući svaku trepavicu od jednog do drugog kraja oka. Širina četkice olakšava nanošenje maskare pružajući fenomenalan volumen trepavica bez grudvica koji traje i tokom vrelih letnjih dana. Nova Avon Mega Effects maskara ima intenzivnu boju zahvaljujući ultra crnim silikonskim pigmentima i činjenici da četkica nanosi 40 odsto više maskare.
Loren Andersen, globalni make up ekspert kompanije Avon ističe da savitljiva četkica nove maskare iz Avona omogućava prilaz oku iz različitih uglova, pri čemu je i veoma je jednostavna za korišćenje“. I Milica Jevtić, poznati domaći make up ekspert ističe prednosti ove maskare: „Avon Mega Effects maskara je otkriće za šminkere jer omogućava nanošenje maskare na celu dužinu trepavica samo jednim potezom.”

 

Mega Effects maskara je iz nove Avon Color linije. Kolekcija se sastoji iz: senki, pudera, karmina, lakova, sjajeva za usne, rumenila i maskara poslednje generacije sa širokom paletom boja, prirodnih i romantičnih tonova. Iz Avona kažu da pigmenti u ruževima iz Avon Color kolekcije stvaraju moćne boje, da su karmini obloženi hranljivim šea buterom, tako da hidriraju usne i nakon skidanja šminke. Nova formula bogata je česticama ulja drenjina (arctic berry), antioksidantima, hranljivim materijama i omega uljima. Obogaćena vitaminom E i uljem jojobe, ova formula obezbeđuje hidrataciju usana sa zaštitnim faktorom SPF 15. Karmini iz Avon Color kolekcije dostupni su u nekoliko varijanti: sjajni, mat, kao i oni koji postižu satenski efekat.

Senke za oči su dostupne u svetlucavim i hrom – metalik bojama koje su apsolutni trend ovog leta. Tu su i senke sa šljokicama, kao i uvek popularnim mat nijansama. True Color se sastoji iz 90 različitih nijansi i 4 različitih pakovanja, a u nastavku možete videti i fotografije ove nove Avon Color linije.

Mi jedva čekamo da istestiramo ove nove proizvode i da napišemo recenzije. Ako ste vi već testirali neki od ovih proizvoda, pošaljite nam recenziju popunjavanjem formulara na linku.

Avon Color kolekcija

Avon Color pakovanje senki 8 nijansi Avon Color ultra glazewear 1 Avon Lip Crayonavon maskara

Avon Color kolekcija_1

Kolacici u Avon bojama

Lip Crayon