[Zvanično saopštenje] Nakon što je bio odgođen zbog sniježnog neveremena u cijeloj zemlji krajem veljače, jubilarni 25. Međunarodni sajam kozmetike i wellnessa „COSMETIC NEWS“ održat će se 14. i 15. travnja 2018. na Ljetnoj pozornici u Opatiji! To je najstariji kozmetički sajam u Hrvatskoj, ali i regiji, čiji počeci sežu u davnu 1994. godinu, te od tada početkom proljeća okuplja zaljubljenike u kozmetiku, zdrav život i brigu o svom tijelu. Posjetitelji na jednom mjestu mogu po sajamskoj cijeni pronaći najnovije proizvode i usluge iz svijeta dermatologije, preparativne i dekorativne kozmetike, wellnessa i fitnessa, njege noktiju, manikure i pedikure, masaže, ali i marketinga i prodaje.

Cosmetic NewsNovost jubileja je ponovno smiještanje sajma u samu jezgru Opatije – u veliki kongresni šator koji će se samo za ovu prigodu podignuti na Ljetnoj pozornici u parku Angiolina, u pozadini najpoznatije opatijske plaže, Lido. Na preko četrdeset štandova predstavit će se izlagači iz petnaestak zemalja svijeta sa svojim proizvodima i uslugama iz širokog spektra kozmetičkih tema i tema vezanih uz zdrav život. Radno vrijeme sajma je 10-19 sati u subotu, i 10-18 sati u nedjelju. Ulaz na sajam je besplatan!

Sadržaj koji obogaćuje ovaj sajam i podiže ga na višu razinu je mogućnost zainteresirane javnosti za sudjelovanjem na predavanjima stručnog seminara koji obuhvaća razgovor o najsuvremenijoj ponudi i problematici svijeta kozmetike, wellnessa, dermatologije, poslovanja… Predavanja će se održavati za cijelo vrijeme trajanja sajma, u popratnom objektu – glamuroznoj Villi Angiolini koja se nalazi samo nekoliko koraka parkom od ulaza u Ljetnu pozornicu. Sudjelovanje na seminaru je besplatno!

Profesionalnim kozmetičarkama, ali i početnicama Cosmetic News nudi mogućnost sudjelovanja na natjecanjima u velikom broju kategorija:

  • MAKE UP (3 kategorije: učenice, vizažistice-početnice i kozmetičarke-vizažistice);
  •  DIZAJN NOKTIJU (4 kategorije: Nokti s trajnim lakom, Flat nail art, 3D nail art i Nail art u kutiji),
  • UMJETNIČKO OBLIKOVANJE EKSTENZIJA TREPAVICA
  • JAPANSKA METODA ISCRTAVANJA OBRVA – microblading.

Tema natjecanja u Make up-u je „Grammy Awards“, a u dizajnu noktiju i trepavica „Veljača – mjesec ljubavi“. Više o natjecanjima nalazi se na web stranicama sajma. Zainteresirani se mogu prijaviti mailom na [email protected], a za one koji se odluče u zadnji tren moguće je ostvariti prijavu i na licu mjesta do 30 minuta prije početka natjecanja. Sve natjecateljice dobit će diplomu kao potvrdu o sudjelovanju na natjecanju, a one najbolje primit će i odgovarajuće nagrade!

Cosmetic News

Subotnji program sajma završit će velikim Cosmetic News Nightom na najnovijoj opatijskoj lokaciji – noćnom klubu luksuznog Angiolina Reseadance na samoj morskoj obali parka Angiolina. Poklon paketi Vina Agris bit će zaduženi da se svatko osjeća dobrodošlim, a Sandi Cenov i Minea za to da se svatko dobro zabavi!

Satnicu događanja i sve dodatne informacije o sajmu možete pronaći ovdje ili ih pratite na Facebooku.
Organizatori sajma nisu štedili truda prikladno proslaviti srebrnu obljetnisu svog postojanja te se stoga nadamo da ćete baš vi biti jedan od posjetitelja koji je pozvan da uživa u njihovoj bogatoj ponudi. Vidimo se 14. i 15. travnja u Opatiji!