Prazna kozmetička torbica? Imamo rešenje!

Beauty & Hair Expo Zagreb

Beauty teme prilično je dinamično, a ponekad i izazovno pratiti. Gotovo niti jedna industrija unazad nekoliko godina nije doživela toliki procvat. Posebno je zanimljivo koliko se ova dinamična industrija promenila u tom periodu.
Tanke obrve, gusti pramenovi na kosi, prenaglašen make up… samo su delići trendova koji se izmenjuju u beauty svetu. Aktualno pitanje u beauty industriji je i njena ekološka prihvatljivost.

O trenutnim trendovima i onima koji tek dolaze, spremno će progovoriti stručnjaci iz kozmetičke i hairstyle industrije od 10.-12.03. na Zagrebačkom velesajmu.

PROGRAM SAJMA

Najavljujemo 4. Hrvatski kongres estetske medicine s međunarodnim učesnicima, Međunarodno brijačko takmičenje – Barber Battle Croatia 2023, 2. Beauty&Business konferenciju, look&learn seminare, učenička takmičenja, modne revije i još puno toga.
Budite informisani i saznajte šta je tek pristiglo iz svtskih beauty središta. Očekuju vas tri dana obojena mirisima i čarolijom sveta lepote. Pronađite u bogatoj ponudi najbolje za sebe i uživajte u brojnim tretmanima jer prolećnih makeover počinje s Beauty&Hair Expo 2023.

POGODNOSTI ZA POSETIOCE

I naravno, ne zaboravite nadopuniti svoju kozmetičku torbicu novim proizvodima po povoljnim sajamskim cenama.
Pratite naše društvene mreže i saznajte na vreme sve informacije o iznenađenjima koja su pripremili naši izlagači i partneri na najvećem regionalnom sajmu BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2023.

ULAZNICE I RADNO VREME

Cena ulaznice iznosi 4 eura, a za učenike i studente 2 eura. Radno vreme je od 10 do 19 sati, osim u nedelju kada sajam radi do 18 sati.
Više informacija možete pronaći na web stranici i društvenim mrežama Zagrebačkog velesajma.

Zagrebacki sajam