Beograd, 1. april, 2024. godine – U susret Danu studenata, 4. aprila, dermokozmetički brend CeraVe najavljuje realizaciju novog kruga projekta CeraVe Days u okviru kog svi zainteresovani studenti imaju priliku da obave besplatan pregled kože, konsultuju se sa dermatologom, prisustvuju edukativnom predavanju i zabave se uz kafu i različite kreativne sadržaje.
Nepisano pravilo studentskog doba je pojava bubuljica tokom ispitnog roka. O ovoj misteriji ali i mnogim drugim dilemama u vezi sa negom kože diskutovaće studenti fakulteta u Beogradu, Nišu i Novom Pazaru, kao i na 63. kongresu biomedicinskih nauka u Vrnjačkoj Banji, ali i svi zainteresovani sa drugih fakulteta koji su zainteresovani da posete predavanje i obave pregled.
Tokom aprila, brend je ovim povodom pripremio i posebnu ponudu od 20 odsto popusta na celokupan asortiman, a u okviru CeraVe dana, studenti će imati i priliku da budu u ulozi svojih profesora i postave pitanja dermatovenerološkinji dr Jovani Pešić. Na panel diskusiji će se pridružiti i Dušan Petrović, poznati fotograf i influenser, koji je takođe i ambasador brenda, poznat po svojoj negovanoj koži i van objektiva. Ko su digitalni dermatolozi, i kako izgleda pristup nezi kože iz ugla brenda, objasniće Medical Omnichannel Manager u diviziji L’Oreal Dermatological Beauty, magistarka farmacije i specijalistkinja kozmetologije, Ana Kovačević.

Prvi u nizu edukativnih događaja održaće se 3. aprila na Farmaceutskom fakultetu u Beogradu, zatim se 5. aprila nastavljaju na Stomatološkom fakultetu. Potom slede Fakulet sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu 10. aprila, Medicinski fakultet u Nišu 15. aprila i Internacionalni univerzitet u Novom Pazaru 17. aprila.
Ispred zgrade navedenih fakulteta, studentima će na raspolaganju biti dermatolozi koji će obavljati besplatne preglede kože i pružati savete o tome kako pravilno negovati kožu u skladu sa njenim tipom i potrebama. Uz prijatnu atmosferu, šoljicu kafe i fotografisanje, studenti će imati priliku da se druže, uživaju ali i nauče kako da neguju svoju kožu.
Ovaj projekat proizašao je iz bliske saradnje s dermatolozima, baš kao i asortiman proizvoda brenda CeraVe, te ima za cilj pružanje efikasnih rešenja mladima kako bi pravilno negovali svoju kožu.

CeraVe dani za studente

CERAMIDI KAO OSNOVA ZA ZDRAVIJU KOŽU

Osim korisnih saveta, studenti i studentkinje će imati priliku da testiraju uzorke CeraVe proizvoda za čišćenje, kao i kreme za negu lica i tela. Ovi proizvodi su poznati širom sveta zbog bogatstva ceramidima, prirodnim lipidima prisutnim u koži, i jedinstvene patentirane MVE tehnologije za postepeno oslobađanje sastojaka, što garantuje dugotrajne efekte. Naučno je dokazano da ova kombinacija uspešno obnavlja kožnu barijeru, kao i da predstavlja prvu liniju odbrane od čestica zagađenja, bakterija, UV zračenja i drugih spoljnih faktora.

CERAVE PONUDA ZA SVE STUDENTE U SRBIJI

U periodu od 8. do 28. aprila aktuelna je akcija na sve CeraVe proizvode u Lilly drogerijama. Studenti imaju 20 odsto popusta na proizvode iz širokog asortimana brenda među kojima su linije za čišćenje, negu lica i negu tela za različite tipove kože: suvu, masnu, mešovitu i izrazito suvu i grubu kožu.
Među mladima, posebno se ističe linija Blemish Control, namenjena koži sklonoj nepravilnostima. Ova linija obuhvata Gel za čišćenje i Gel za negu kože sklonu nepravilnostima, i postala je izuzetno popularna. Takođe, proizvodi za čišćenje lica i tela, posebno prilagođeni za svaki tip kože, stekli su kultni status. To uključuje Hidratantnu emulziju za čišćenje lica i Penušavi gel za čišćenje lica, koji ne samo da efikasno čiste, hidriraju, već i uklanjaju višak sebuma, a istovremeno čuvaju zaštitnu barijeru kože.