Već 18 godina, naši susedi iz Zagreba organizuju Dane Ljepote na Zagrebačkom velesajmu. Kako već nekoliko godina unazad pratimo ovaj događaj, pripremite se i za ovogodišnji sajam. Pa ako se zateknete za vikend u Zagrebu, preporučujemo da ga posetite.

„Najljepši“ sajam Zagrebačkog velesajma ove godine slavi svoju punoletnost, a od početka je poznat kao mesto okupljanja najpoznatijih svetskih i domaćih proizvođača i distributera kozmetičkih i frizerskih brendova.

Sajam je posvećen različitim sektorima industrije lepote: kozmetika, prirodni preparati, zdravlje, ambalaža, kozmetički i Spa saloni, kosa, nokti, fitness, modni accessories.Tokom tri dana očekuje vas bogat program, predavanja, prezentacije i radionice.

Dani ljepote 2016

Skin centar – bogata ponuda proizvoda dermatoloških brendova po povoljnim sajamskim cenama.
Tražite prirodnu kozmetiku bez štetnih sastojaka? Ponovo je s nama Zelena zona gde na jednom mestu možete pronaći najveći izbor proizvoda za negu tela i lica napravljenih isključivo od prirodnih sastojaka.

Callegari, italijanska škola mode i dizajna organizuje make up takmičenje za profesionalne vizažiste na temu popularnog Disney crtića.

Osvežite sadržaj svoje kozmetičke torbice vrhunskom šminkom koja će samo za ovu priliku biti snižena od 20 do 50%. Samo na sajmu kupite proizvode poznatog američkog kozmetičkog branda NYX sniženog neverovatnih 50%.

Počastite se nekim od brojnih tretmana, osvežite svoju garderobu za proleće nekim novim komadom nakita. Razmazite se i ugodite sebi. Dođite i saznajte koji su novi trendovi šišanja, farbanja i friziranja za predstojeću sezonu.

I ove se godine održava međunarodno takmičenje modeliranja i dizajna noktiju na temu LOVE ANIMALS. Takmičarski program će okupiti mnogobrojne majstore modeliranja i dizajna noktiju iz 11 zemalja, a ujedno će se prezentovati i najmodernije tehnike i ideje nail-industrije. Novac od kotizacija koji pripada suorganizatoru – Bojani Kostki doniraće se izabranom društvu za zaštitu životinja.

Kao i svake godine prvi dan sajma tradicionalno je posvećen frizerskim i make up takmičenjima učenika srednjih strukovnih škola.

Sva tri dana učenici srednjih strukovnih škola za sve posetioce pružaće niz besplatnih kozmetičkih tretmana poput tretmana lica, prirodne nege noktiju, šminkanje za dnevni make up.

DANI LJEPOTE&FITNESSA nude mogućnost direktnog, neposrednog kontakta s potencijalnim partnerima i krajnjim potrošačima, a posetiocima celokupnu ponudu na jednom mestu uz jedinstven doživljaj interakcije uz edukativne i show programe i radionice gde im se prezentuju trendovi i kreativne ideje ove vrlo dinamične industrije i struke.

Ako želite učiniti nešto korisno za sebe, dobiti besplatne kozmetičke i fitnes savete, iskoristiti posebno niske sajamske cene svih kozmetičkih proizvoda i odlične popuste na „beauty accessories“, različite suplemente i opremu za vežbanje zabeležite u planer vikend od 11. do 13. marta.

Više informacija na linku.