Punih 25 godina BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB okuplja regionalne predvodnike i sve zaljubljenike u beauty industriju. Kao poklon za sve žene, ove godine počinje na simbolični datum 08. 03. – Dan žena, i traje do nedjelje 10. marta na Zagrebačkom velesajmu.
Jubilarni trodnevni beauty događaj okupiće renomirane domaće i strane brendove i izlagače iz sveta lepote i zdravlja vodećih u svojim područjima. Posvećen je različitim segmentima industrije lepote: make up-u, frizerstvu, nail dizajnu, aparaturnoj i preparativnoj kozmetici, dermatologiji, modnim dodacima,..

Svojom tematikom sajam je namenjen jednako profesionalcima kao i širokoj publici. Posetitelji će imati priliku pronaći svoju formulu za proletni makeover iz bogate izložbene ponude na sajmu i odabrati najbolje za sebe. Mnoštvo kozmetičkih proizvoda i usluga, modni dodaci te opuštanje na mnogobrojnim tretmanima biće još pristupačniji uz najavljene prigodne sajamske popuste i besplatne savete prisutnih stručnjaka.

Poslovni segment ove vrlo dinamične industrije na Beauty&Hair Expo Zagreb zastupljen je u B2B susretima u neposrednim kontaktima s dionicima iz beauty industrije te je čvrsto pozicioniran kao mesto povezivanja s relevantnim dobavljačima i kolegama iz struke, razmenu mišljenja i iskustva te prezentaciji noviteta.

Uz izložbeni program, najavljujemo stručan i zanimljiv popratni program. Najbolji domaći i strani talenti iz frizerskog i kozmetičkog sveta prezentovaće svoje veštine i kreativnost.
Pozivamo vas na „najljepšu priču“ Zagrebačkog velesajma, beauty eventa koji se ne propušta, i koji istovremeno slavi lepotu i donosi nove, inspirativne trendove.

Ukupni program i sve ostale informacije pratite na www.zv.hr i društvenim mrežama Zagrebačkog velesajma.

Jubilarno izdanje Beauty&Hair Expo Zagreb 2024 od 8. do 10. marta 1