Punih 25 godina BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB okuplja regionalne predvodnike i sve zaljubljenike u beauty industriju. Kao poklon za sve žene, ove godine počinje na simbolični datum 08. 03. – Dan žena, i traje do nedelje 10. marta na Zagrebačkom velesajmu.
Jubilarni trodnevni beauty događaj okupće renomirane domaće i strane brandove i izlagače iz sveta lepote i zdravlja vodećih u svojim područjima. Posvećen je različitim segmentima lepote: make up-u, frizerstvu, nail dizajnu, aparaturnoj i preparativnoj kozmetici, dermatologiji, modnim dodacima,..

STRUČNI PROGRAM SAJMA

Za one željne usavršavanja organiziran je Look&learn seminar na kojem se mogu upoznati s tehnikom trajne šminke uz demonstraciju na modelu. Kombinacija visoke tehnologije i fitnessa danas je ultimativni hit, stoga očekujte aerobni trening s vakuumom i infracrvenom tehnologijom.
Uz izložbeni program, najavljujemo stručan i zanimljiv popratni program. Izdvajamo događanje Majstori ljepote – Dani frizera i kozmetičara HOK-a u organizaciji Ceha frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom. Posebno atraktivan deo programa biće show i ekskluzivna stručna radionica koju će voditi Farrukh Shamuratov, međunarodno poznati i priznati frizer, stilist i vizažist dok će Pei Wang, višestruko nagrađivana profesionalka za medicinsku kozmetiku iz Kine preneti svoj know-how o tajnama tradicionalne kineske masaže.

U sklopu višednevnog događanja održaće se Državno prvenstvo frizera i kozmetičara, ali i takmičenja za učenike strukovnih škola te niz zanimljivih panela i rasprava – programi koji će privući najbolje domaće talente iz frizerskog i kozmetičkog sveta, pružajući im priliku da pokažu svoje veštine i kreativnost.
Po drugi put održaće se vrlo posećeno događanje BARBER BATTLE SHOW Croatia 2024, međunarodno brijačko takmičenje u barberingu, a najavljujemo i novi modni event u sklopu Beauty sajma – FASH concept koji će okupiti brojne dizajnere i njihove vlastite proizvode iz područja mode, modnih dodataka i dekoracija za dom. Ljubitelji originalnog hrvatskog dizajna imat će priliku razgledati i kupiti visokokvalitetne modne proizvode.

NAGRADNA IGRA

Najsretniji među vama, uz kupljenu ulaznicu, imaće priliku osvojiti vredne nagrade naših izlagača. Zato vas pozivamo na „najlepšu priču“ Zagrebačkog velesajma, beauty eventa koji se ne propušta, i koji istovremeno slavi lepotu i donosi nove, inspirativne trendove.

Online ulaznice

Cena jednodnevne ulaznice je 5 eura, dok za sve dane iznosi 12 eura, a možete ih kupiti i ONLINE na ulaznice.hr

Za više informacija pratite www.zv.hr i društvene mreže Zagrebačkog velesajma.