[zvanično saopštenje] Međunarodni sajam kozmetike i wellnessa COSMETIC NEWS nadolazećeg vikenda, 6. i 7. maja 2017., u Opatiji upriličit će svoje 24. izdanje. Najstariji kozmetički sajam u Hrvatskoj, ali i regiji, čiji počeci sežu u davnu 1994. godinu, svakog proleća okuplja zaljubljenike u kozmetiku, zdrav život i brigu o svom telu koji na jednom mestu mogu pronaći najnovije trendove iz sveta dermatologije, preparativne i dekorativne kozmetike, wellnessa i fitnessa, nege noktiju, manikira i pedikira, masaže, ali i marketinga i prodaje.

Od 2013. Cosmetic News seli u novosagrađeni Sportsko-kongresni centar „Marino Cvetković“ u Opatiji gde se svi sadržaji sajma odvijaju pod istim krovom. Dvorana ima zatvorenu garažu po ceni od samo 2 kn/sat, a ulaz na sajam je za sve posetioce besplatan.

Na preko četrdeset štandova predstavljaju se izlagači iz petnaestak zemalja sveta sa svojim proizvodima i uslugama iz širokog spektra kozmetičkih tema i tema vezanih uz zdrav život. Osim toga, sajam nudi besplatno učestvovanje u seminarskom delu programa u sklopu kojeg istaknuti stručnjaci okupljene upoznaju s inovacijama iz svih područja.
Italijanska škola mode i dizajna Callegari te Makeup studio Bella iz Maribora uz slovenskog vizažistu Evgena Geca održaće radionice šminkanja pred publikom na pozornici sajma 7. maja, a besplatno šminkanje i individualne demonstracije odvijaće se celog radnog vremena sajma (u subotu 10-19h, a u nedelju 10-18h).

Satnicu programa i sve dodatne informacije o sajmu možete pronaći ovde ili ih pratite na Facebooku. Pozivamo vas da s nama provedete još jedan ugodan prolećni vikend u sunčanoj Opatiji!