[saopštenje] Beograd, 30. oktobar, 2023. godine – Uklanjanje peruti je ponekad stvar pokušaja i promašaja, a ispravno odabran proizvod može smanjiti broj bočica koje prave gužvu u kupatilu, a ne rade posao. Dercos linija šampona protiv peruti, brenda Vichy koji preporučuje 50.000 dermatologa, uklanja do 100 odsto vidljive peruti, a rezultati su vidljivi već nakon prvog pranja. Prilagođeni su specifičnim potrebama vlasišta, pa tako u zavisnosti od tipa kose i vlasišta, možete da izaberete svoj Dercos šampon. Vichy dermatološki tim uvažavajući saznanja o uticaju disbalansa mikrobioma na perut predlaže pomno osmišljene rutine koja uključuje aktivne sastojke ciljano kreirane za eksfolijaciju i hidrataciju vlasišta. Upravo se takva dobitna kombinacija nalazi u Dercos liniji.

Predstavljamo vam dva proizvoda iz Dercos linije šampona protiv peruti koji su sada dostupni u mililitraži od 200ml i 390ml:

Dercos šampon protiv peruti za normalnu do masnu kosu, kao i Dercos šampon protiv peruti za suvu kosu.

Dercos šampon protiv peruti za normalnu do masnu kosu

Ovaj tretmanski dermokozmetički šampon s „mikrobiom tehnologijom“ uklanja do 100% vidljive peruti i deluje umirujuće. Od prvog pranja uklanja vidljivu perut i sprečava ponovnu pojavu šest nedelja nakon završetka tretmana. Poželjno je koristiti ga dva do tri puta nedeljno. U fazi održavanja poželjno je koristiti ga jednom do dva puta nedeljno.

Dercos šampon protiv peruti za normalnu do masnu kosu
Dercos šampon protiv peruti za suvu kosu

Šampon protiv peruti koji pomaže u balansiranju mikrobioma vlasišta, smanjujući suvu perut i ublažavajući osećaj svraba. Uklanja do 100% vidljive peruti, a takođe i sprečava ponovnu pojavu peruti. Umiruje vlasište, ublažava svrab i osećaj neprijatnosti na koži.
Ukoliko ste u potrazi za dermatološkim rešenjem za perut, birajte proizvode iz Dercos linije kako biste se na najbolji način rešili problema koji pogađa veliki broj ljudi.

Dercos šampon protiv peruti za normalnu do masnu kosu