Blistava koža i ujednačen ten doživljavaju se kao znak zdravlja i kvalitetnog života i izvor su samopouzdanja.

Upravo zato, kada je izgled kože u pitanju, većina žena slaže se da im “toliko” ne smetaju bore, koliko hiperpigmentacije, to jest fleke na licu koje čine ten neujednačenim, umorni izgled kože i tamni kolutovi oko očiju.
U susret ovim potrebama, Eucerin®Anti-pigment linija, već dokazano efikasna u borbi protiv fleka, sada je upotpunjena novim preparatima, koji donose revolucionarna rešenja za više blistavosti, a manje fleka.
Upoznajte i svojoj Eucerin®Anti-pigment rutini dodajte Eucerin®Anti-Pigment Skin Perfecting Serum, zahvaljujući kojem vam za savršen selfi više neće biti potrebni filteri. Samo jedna kap ovog seruma ujutru i uveče, umanjuje fleke i daje koži 100% blistaviji izgled!

Eucerin®Anti-Pigment Skin Perfecting Serum, sadrži Eucerin® patentirani Thiamidol®, ali i hijaluronsku kiselinu i glicerin, koji dubinski vlaže i neguju kožu. Ultra lagana tekstura sa kristalnom tehnologijom, lako se nanosi i brzo upija, ima blago mirisnu notu i nudi vrhunski osećaj na koži.

Prvi rezultati upotrebe Eucerin®Anti-Pigment Skin Perfecting seruma vidljivi su već posle dve nedelje, a kombinovana upotreba sa Eucerin®Anti-Pigment dnevnim kremama sa SPF 30 povećava efikasnost ovih preparata dva i po puta!

Eucerin®Anti-Pigment Skin Perfecting Serum

Uz redovnu, svakodnevnu upotrebu, kako su pokazala ispitivanja iskustva korisnika, nakon 12 nedelja možete očekivati 75% manje fleka na svom licu.

Kada je borba protiv fleka u pitanju, od ove jeseni Eucerin®Anti-Pigment nega nudi i trenutne efekte – nove Eucerin®Anti-Pigment Tonirane dnevne kreme SPF 30 umanjuju fleke i sprečavaju njihov nastanak, a uz to odmah prekrivaju pigmentne mrlje i daju koži ujednačen, prirodan izgled.

S obzirom da ove kreme sadrže pigmente mineralne boje i matirajuće čestice, a dolaze u svetlijoj i tamnijoj nijansi razvijenim u saradnji sa svetski poznatom šminkerkom Marijanom Makučijan, njihov ton savršeno će se prilagoditi boji vašeg tena.

Nova generacija Eucerin®Anti-Pigment preparata 1Nova generacija Eucerin®Anti-Pigment preparata 2

Eucerin®Anti-Pigment Skin Perfecting Serum i Eucerin®Anti-Pigment Tonirane dnevne kreme SPF 30, kao i svi preparati iz Eucerin® Anti-Pigment linije, sadrže Eucerin® patentirani Thiamidol®, sastojak koji je tokom desetogodišnjeg istraživanja i testiranja 50 000 supstanci u Eucerin® istraživačkom centru, pokazao najbolju efikasnost u borbi protiv hiperpigmentacija.

Naučna saznanja su potvrdila da hiperpigmentacije to jest tamne fleke na koži najčešće nastaju kao direktna posledica sunčevog zračenja. Preterano i nezaštićeno izlaganje suncu dovodi do nekotrolisanog rada enzima tirozinaze, a time i do prekomerne proizvodnje melanina koji koži daje tamnu boju. Eucerin® patentirani Thiamidol® smanjuje aktivnosti enzima tirozinaze i tako deluje u korenu problema – umanjuje fleke i sprečava njihovo ponovno pojavljivanje.

Eucerin® patentirani Thiamidol® nalazi se i u osnovi formulacije nove Eucerin®Anti-Pigment Kreme za tamne kolutove oko očiju. Dodatno ova krema sadrži likokalkon A za trenutnu hidrataciju i oligopeptide koji stimulišu proizvodnju kolagena i daju čvrstinu koži. Takođe, tu su i lagani reflektujući pigmenti koji čine da područje oko očiju izgleda svetlije i hijaluronska kiselina koja umanjuje bore i nadutost. Dizajnirana sa posebnim aplikatorom za efekat hlađenja, ova krema smanjuje bilo koju vrstu tamnih kolutova oko očiju, a trenutno pruža svež i probuđen izgled području oko očiju, smanjuje natečenost i popunjava tanke bore. Eucerin®Anti-Pigment Kreme za tamne kolutove oko očiju.

Eucerin®Anti-Pigment linija pored ovih noviteta sadrži i kreme za dnevnu i noćnu negu i korektor protiv tamnih fleka. Zvezda ove linije i omiljeni preparat mnogih dama ipak je Eucerin®Anti-Pigment Dvofazni serum. Ovaj preperat u maksimalno efikasnoj srazmeri kombinuje dve formulacije – onu koja u osnovi sadrži Thiamidol® za borbu protiv fleka i formulacija zasnovana na hijaluronskoj kiselini za anti-age efekat i ublažavanje bora. Dodatna pogodnost ovog seruma je prijatan, ultra lagani osećaj na koži i brza apsorpcija, što olakšava preporučenu upotrebu ujutru i uveče i doprinosi boljim rezultatima.
Preparati iz Eucerin®Anti-Pigment linije odgovaraju svim tipovima kože, a donose rešenje nove generacije za blistav ten i manje fleka, koje menja vaš život na bolje!