[saopštenje] Svi bismo želeli da opušten i zavodljiv osećaj letnjeg raspusta traje zauvek…ili bar što je duže moguće! Sada, sa Catrice HOLIDAY UP BOX x Sara Jo to konačno postaje moguće…

U saradnji sa Sarom Jo Catrice predstavlja Catrice HOLIDAY UP BOX x Sara Jo.
Podsećajući na najlepše peščane plaže, Catrice HOLIDAY UP BOX x Sara Jo sadrži dobro poznate proizvode Holiday Skin Bronze & Glow paletu, Plump It Up Lip Booster sjaj za usne u neodoljivoj narandžastoj nijansi Fake It Till You Make It. a na POKLON svilenu maramu.

Za sunčani efekat na licu

Bronzer je sigurno jedan od najpopularnijih kozmetičkih proizvoda tokom cele godine. Licu će dati efekat sunčanja, dubinu ili dimenziju, preplanulost kože i definitivno glamurozan sjaj. Catrice Holiday Skin Bronze & Glow paleta stvara preplanuli ten sa samo nekoliko poteza četkice. Zahvaljujući laganoj, mekanoj teksturi sa visokom pigmentacijom, nijanse bronzera i hajlajtera se super lako nanose i blendaju. Izgledate kao da ste se vratili sa letovanja tokom cele godine.

Punije usne & visoki sjaj

Catrice Plump It Up Lip Booster sjaj za usne u naranđastoj nijansi naziva Fake It Till You Make It je must-have ove sezone. Narandžasti sjaj za usne će osvežiti ten i dati vam pune usne visokog sjaja. Nelepljiva, lagana tekstura obogaćena je mentolom, vitaminom E i uljem jojobe, prijatna je na usnama i ima efekat peckanja i hlađenja. Debeli, mekani vrh aplikatora olakšava glatko nanošenje.

Pored prijatnog dodira na koži, svilenkasta marama takođe pruža sofisticiran i šik detalj našim kombinacijama.
Možete oblikovati šal na bezbroj načina: kao traku za glavu, šal, narukvicu, kaiš za torbu, gornji deo/top ili kaiš.

Potražite Catrice HOLIDAY UP BOX x Sara Jo na prodajnim mestima dm drogerija. Cena: 1.188 RSD

Catrice HOLIDAY UP BOX x Sara Jo