Beograd, novembar 2022. godine – Brz tempo života je odlika modernog doba, samim tim ne stižemo ni da primetimo kada nam naše telo daje znakove da mu nešto ne odgovara – sve dok oni ne postanu vidljivi. Jedan od njih je opadanje kose, koje se može javiti i kod muškaraca i kod žena. Najčešći uzroci opadanja su disbalans hormona i trudnoća, stres i umor, kao i slobodni radikali poput zagađenja, smoga i UVA zraka. Stoga, brend Vichy je udružio snage sa dermatolozima, te je razvio unikatnu formulu na tržištu, Dercos Energy+ stimulišući šampon. Njegova hipoalergena formula pomaže u sprečavanju gubitka kose ojačavanjem vlakana dlake za neverovatnih 47%. Pogodan je za svakodnevnu upotrebu, namenjen i osetljivom vlasištu kom daje zdraviji osećaj, kosa je ojačana i izgleda bujnije za čak 19%, uz volumen koji traje 24h.

Folikuli dlake prolaze kroz kontinuirani ciklus rasta i mirovanja, a mnogobrojni unutrašnji i spoljni faktori mogu izazvati poremećaj ovog ciklusa. Oni izazivaju ranu tranziciju iz faze rasta (anagena faza) u fazu mirovanja (telogena faza), a nakon 2-4 meseca izloženosti se pojavljuje primetan gubitak kose. Uzrokuju mikro-inflamacije folikula dlake koje dovode do njegove smanjene prokrvljenosti, a samim tim i do disbalansa u ciklusu njenog rasta. Dercos Energy+ stimulišući šampon pomaže u revitalizaciji vlakana kose, vraćanju prirodne otpornosti kose i čišćenju zagađivača vlakana i čestica sebuma iz korena za zdraviji osećaj kože glave.

Vichy_Dercos_Energy+Stimulišući Šampon

PROTOKOL PROTIV GUBITKA KOSE

Za optimalne efikasne rezultate, stručnjaci preporučuju kombinaciju Dercos proizvoda. Kod žena, pored Dercos Energy+ stimulišućeg šampona, preporučuje se upotreba Dercos Aminexil Clinical 5 ampula protiv opadanja kose namenjenih ženama. Za najbolje rezultate preporuka je šampon koristiti nekoliko puta nedeljno, dok je ampule potrebno kontinuirano koristiti tri meseca, jednom dnevno. Za optimalne efikasne rezultate kod muškaraca uz Dercos Energy+ stimulišući šampon nekoliko puta nedeljno, preporučuje se i upotreba Dercos Aminexil Clinical 5 ampula protiv opadanja kose namenjenih muškarcima u periodu od tri meseca, jednom dnevno.

Uz izbor adekvatnih proizvoda kosa će vam postati jedan od glavnih aduta, a prolaženje prstima kroz kosu omiljeni osećaj. Pažljivo kreiranu kombinaciju proizvoda protiv opadanja kose potražite u apotekama i uverite se zašto dermatolozi već godinama stoje iza njihovih preporuka.

JEDINSTVENOM KOMBINACIJOM SASTOJAKA REZULTATI VIDLJIVI ZA SVEGA 5 UPOTREBA

U borbi protiv unutrašnjih i spoljnih faktora gubitka kose dermatolozi i stručnjaci su u inovativnoj formuli Dercos Energy+ stimulišućeg šampona udružili:
Aminexil – molekul koji je rezultat desetogodišnjeg istraživanja, a utiče na smanjenje opadanja kose i doprinosi većoj gustini kose
Niacinamid – njegova umirujuća i hidrirajuća svojstva smanjuju mikro-inflamacije i imaju energetsko dejstvo na mikrocirkulaciju koja je neophodna za zdrav folikul dlake
AHA kiseline – pomažu u održavanju PH vrednosti vlasišta i folikula dlake, imaju snažna antioksidantna dejstva i jačaju vlakna kose
Vitamin E – Poznat po svojim antioksidativnim svojstvima pomaže u očuvanju zaštitnog lipidnog sloja

 

Vichy_Dercos_Energy+Stimulišući Šampon