Beograd, 11. oktobar, 2023. godineLa Roche-Posay, vodeći brend sa preporukom dermatologa širom sveta, predstavio je novu, unapređenu verziju Effaclar Duo+ kreme, za efikasno rešenje u borbi protiv nepravilnosti kože. Ovaj proizvod je formulisan sa namerom da pruži brzu i efikasnu negu problematične kože sa vidljivim rezultatima već nakon 8 sati. S obzirom na to da je starosna granica mladih koji se suočavaju sa nesavršenostima na koži sve niža, ova inovativna formula je pogodna za korišćenje kod osoba već od 10 godine starosti.
Novi Effaclar Duo+M je formulisan na osnovu znanja o mikrobiomu kože i baziran je na novom aktivnom sastojku Phylobioma. Ova formula omogućava ciljani i efikasan pristup u borbi protiv nesavršenosti smanjujući nepravilnosti i nastale tragove. Ključni sastojci Niacinamid (ublažava tragove nepravilnosti), procerad TM (protiv fleka na koži) i Aquae Posae Filiformis (prebiotski fragmenti izdvojeni iz jedinstvene La Roche-Posay termalne izvorske vode koja pomaže uspostavljanje balansa) su pažljivo udruženi kako bi zajedničkim snagama pružili što efikasnije rezultate.

La Roche-Posay_Effaclar_Duo+M krema

POBOLJŠANA RUTINA PROTIV NEPRAVILNOSTI

Pored Effaclar Duo+M kreme, iz La Roche-Posay laboratorije predstavljena je i nova verzija Effaclar Purifying Gel Cleansera. Ovaj gel za umivanje nežno čisti kožu, vidno umanjuje nepravilnosti i uklanja sebum uz očuvanje mikrobioma i zaštitne funkcije barijere kože. Formula koja čisti i pročišćava kožu je hipoalergena, nekomedogena i bez mirisa. U kombinaciji sa Effaclar DUO+M, Effaclar Purifying Gel Cleanser je deo rutine od dva koraka namenjen koži sklonoj nepravilnostima.

La Roche-Posay_Effaclar_Purifiying_Foaming_Gel

SIGURAN PUT KA SAMOPOUZDANJU

Acne Vulgaris, jedan od najprisutnijih problema kože širom sveta, pogađa 80% tinejdžera i 40% odraslih2. Akne su čest uzrok poljuljanog samopouzdanja i imaju veliki uticaj na mentalno zdravlje. Među osobama koje su pogođene ovim problemom, čak 35% izbegava da se pojavljuje u javnosti, a 43% otvoreno deli da su tragovi i ožiljci od akni imali nepovoljan uticaj na sklapanje odnosa3. Izuzetno je važno tretirati ih prema svetima dermatologa.
Ukoliko želite da vaša koža zasija u periodu koji nam dolazi, prava je prilika da Effaclar Duo+M bude vaš verni saveznik u borbi protiv nepravilnosti, fleka i mitisera.