[Saopštenje]Beograd, 25. april, 2023. – Mladi vole da se o raznim stvarima informišu preko Interneta, ali kada je u pitanju tako važna tema kao što je nega kože, i te kako su svesni da su dermatolozi najbolja adresa za savete. O tome govori veliko interesovanje studenata za CeraVe dane, koji su pokrenuti povodom Dana studenata, 4. aprila i održani u 3 grada na pet lokacija.

Hiljadu studenata je iskoristilo priliku za besplatan pregled dermatologa, a više od 400 je prisustvovalo edukativnim panelima koji su organizovani na svakom od pet CeraVe dana: na beogradskom FON-u i Univerzitetu Singidunum, Medicinskom fakultetu u Nišu, novosadskom Filozofskom fakultetu i u Studentskom gradu u Beogradu.

Studenti i studentkinje su imali bezbroj pitanja za specijalistu dermatovenerologije dr Jovanu Majstorović, i predstavnicu CeraVe brenda Anju Vujčić, a nisu propustili ni priliku da se slikaju i ćaskaju sa popularnim influenserom i CeraVe ambasadorom Dušanom Petrovićem. Pored saveta, mladi su na štandovima dobili više od 10.000 uzoraka CeraVe proizvoda.

Ovi događaji omogućili su popularnom dermokozmetičkom brendu da se direktno poveže sa mladima, da ih sasluša i još bolje razume njihove potrebe, kako bi na osnovu njih, u saradnji sa dermatolozima, razvijao i usavršavao svoje proizvode. Veliko interesovanje koje su studenti pokazali za negu kože na CeraVe danima dodatni je podsticaj za ovaj brend da nastavi sa svojom misijom edukacije mladih.

CeraVe dani