Stvari će uskoro postati šarene: novi gel nail colour lakovi za nokte inspirisani su velikim izborom nijansi, Clean Beauti formulom i VOV performansama! Čista lepota sa VOV performansom! Lakovi se lako nanose zahvaljujući patentiranoj, širokoj „double-touch“ četkici i suše se izuzetno brzo za samo 40 sekundi.
Dugotrajna gel završna obrada lakova i širok spektar boja ne ostavljaju ništa više za poželeti. I sve u veganskoj, čistoj formuli lepote sa kratkom listom sastojaka i bez mikroplastičnih čestica! Essence gel lakovi za nokte su takođe klimatski neutralni zahvaljujući kompenzaciji CO2.

essence-nove-boje-2022

colour grip OSNOVNI PREMAZ

Sve je u vezi sa podlogom: bazni premaz produžava trajnost laka za nokte i stilizovanja noktiju u bilo kojoj boji svojom inovativnom tehnologijom lepljenja „color grip“. Essence bazni premaz se brzo suši, štiti nokte od promene boje i takođe ima vegansku, čistu formulu lepote.

essence-colour-grip-BASE-COAT

colour shield ZAVRŠNI PREMAZ

Zaštitni štit za sjajne gel nokte! Zaštitni završni premaz čini zaštitni sloj za vaše nokte i lak za nokte u boji – za ekstra dugo držanje i gel završnu obradu visokog sjaja. Sa veganskom, čistom formulom lepote.

essence-colour-shield-TOP-COAT

*zvanično saopštenje