Beograd, april 2023. godine – ERROR, ERROR, PRESKOČILI STE SERUM! VRATITE SE NA KORAK BROJ JEDAN! Zamislite budućnost u kojoj vas robotski glas opominje da ne preskačete korake u skincare rutini nakon što je senzor registrovao da niste podigli jednu od bočica s police.
U sadašnjosti već imamo serum koji obožavaoci nikada ne preskaču – Vichy-jev br. 1 serum u svetu1 Minéral 89 booster – a zvanično je predstavljena i nova Minéral 89 krema za intenzivnu hidrataciju, koja zaokružuje protokol za puniju, snažniju i dobro hidriranu kožu tokom 72 sata. Oba proizvoda slede Vichy-jevu misiju razvoja dermokozmetičkih proizvoda sa prirodnim sastojcima koji su u isto vreme izuzetno efikasni.

HALO, IMATE POZIV IZ 2089!

Specijalno za ovu priliku, u SF ambijent sale pod Avalom nadomak Beograda „teleportovalo“ se dermatolog iz 2089. godine, poželevši dobrodošlicu za više od stotinu gostiju, influensera i poznatih ličnosti iz još četiri zemlje regiona – Hrvatske, Slovenije, Bugarske i Bosne i Hercegovine među kojima su: Amna Alajbegović, Anna Lazarević, Aleksandra Dobrić, Jovana Jocić, Nichim Izazvan, Milica Novković, Stefan Janković, Nika Turković i drugi.
Dobra nega je ulog u budućnost naše kože i o tome moramo misliti već danas – poruka je dermatologa koji su s gostima podelili uvide šta čini temelj dobre skincare rutine. Takođe su objasnili šta nastaje kada se nauka budućnosti udruži sa jedinstvenim bogatstvom prirodno mineralizovane vode s područja vulkana, koja je u dodiru sa magmatskim stenama hiljadama godina upijala bogatstvo minerala i mikroelemenata. Jer, upravo je Vichy vulkanska voda osnovni sastojak Minéral 89 linije.

PRIRODA STVARA, VICHY USAVRŠAVA

Nova krema stigla je u plavičastom dimu vremenske kapsule na inspirativnom futurističkom regionalnom događaju koji je potvrdio status Vichy-ja kao brenda koji spaja najbolje iz dva sveta – prošlog i onog budućeg. Ako kažemo da je budućnost unapređena prošlost, misija francuskog brenda je od osnivanja bila da spajajući inovativnost, nauku i bogatstvo prirode svima pruži mogućnost da sačuvaju zdrav izgled i lepotu kože. Pod parolom „priroda stvara, Vichy usavršava“, razvijena je i najnovija formula – ona zaokružuje negu nakon primene sada već kultnog Minéral 89 booster seruma, dajući svakoj koži, nezavisno od tipa i starosti, onaj prvi i najvažniji faktor zdravog izgleda: optimalnu hidrataciju i pomoć u očuvanju barijerne funkcije.

Aleksandra Dobrić, Milica Novković, Vesna Jerković, Tasana Korać

NAUKA O EKSPOZOMU

„Koža služi kao prirodna barijera između nas i faktora iz spoljašnje sredine kao što su mikrobi, UV zraci i nečistoće, ali samo dobro hidrirana koža može da odgovori ovom izazovu, a da pri tom ostane negovana i sveža. Hidratacija je takođe neophodna za održavanje zdravog i mladalačkog izgleda sa što manje bora i zato slobodno možemo reći da je hidratacija pola zdravog izgleda kože,“ rekla je dermatolog Dr. Maja Kovačević.

Vichy je takođe pionir u istraživanju ekspozoma kože, a to je skup faktora koji na nju utiču tokom života.
„Zagađenje, manjak sna, hormonske promene i UV zračenje odgovorni su za 80% vidljivih znakova starenja kože. Zbog toga su nam potrebni proizvodi koji pomažu u hidrataciji i zaštiti barijerne funkcije. Vichy je uspešno dekodirao uticaj svih ovih faktora i na osnovu toga može da predvidi potrebe kože u svakoj fazi života,“ istakla je Nika Tomić, direktorka Vichy brenda.

Vichy_Mineral 89 krema Nikola Alempijević Jovana Jocić