Beograd, 12. jun, 2024.godine – S dolaskom toplijih dana osećamo potrebu za malo drugačijom skincare rutinom i laganijim formulama koje će našoj koži obezbediti preko potrebnu svežinu, bez neprijatnog osećaja težine. Ako do sada niste probali Vichy Minéral 89 protokol francuskog dermokozmetičkog brenda Vichy za blistavu i dobro hidriranu kožu, sada je pravo vreme da proverite šta znači 72 sata hidratacije.
U čemu je tajna Minéral 89 linije i zašto je toliko voljena bez obzira na pol, godine i tip kože? Sve je počelo od sada već čuvenog Minéral 89 boostera sa 89 odsto Vichy vulkanske vode. Inovativna, minimalistička formula sa svega 11 sastojaka, bez veštačkih mirisa i alkohola, pokazala je superiornu efikasnost na planu hidratacije i jačanja kože i postala najprodavaniji Vichy serum na svetu. Ovaj serum gelaste strukture brani kožu od nepovoljnih spoljašnjih uticaja, a studije su pokazale da kožu čini punijom i 71% snažnijom, dok nivo hidratacije podiže za 41% nakon svega 30 minuta.

PREDNOST PRIRODNIH MINERALA

Vichy Mineral 89 Booster serum Vichy Mineral 89 krema za intenzivnu hidrataciju tokom 72h

Mineral 89 Booster serum sadrži 89% Vichy vulkanske vode bogate milionima molekula minerala koja dolazi sa područja francuskih vulkana. U kombinaciji sa ostalim sastojcima koji čine njegovu formulu, ovaj čuveni hidrantni serum podstiče obnovu epiderma, jačanje barijere kože, pruža bolju hidrataciju i poboljšava elastičnost. Pogodan je za osetljivu kožu.
Prošlog proleća booster je dobio pojačanje u vidu Minéral 89 kreme za intenzivnu hidrataciju tokom 72 sata za puniju, snažniju i dobro hidriranu kožu. A zna se da samo dobro hidrirana koža može da pruži adekvatnu zaštitu od spoljnih faktora, a da pri tom ostane blistava i sveža.
Snaga Vichy vulkanske vode deluje u sinergiji sa čistom hijaluronskom kiselinom za još bolju hidrataciju i punoću, dok vitamini B3 (nijacinamid) i E podstiču proizvodnju ceramida i pružaju antioksidativnu zaštitu. Zahvaljujući ovakvoj kombinaciji sastojaka, Minéral 89 krema zadržava nivo hidratacije čitava 72 sata, dok je barijerna funkcija kože 100% obnovljena.

NOVITET: FLUID SA SPF ZAŠTITOM

Vichy Mineral 89 fluid sa SPF zaštitom 50+

Najbolji rezultati postižu se doslednom primenom Vichy Minéral 89 protokola. Na čistu kožu utapkajte dve pumpice Minéral 89 boostera, a zatim nanesite Mineral 89 kremu za intenzivnu hidrataciju tokom 72 sata laganije ili bogate teksture, u zavisnosti od potrebe svoje kože. Serum će pružiti trenutnu hidrataciju i ojačati kožnu barijeru, a krema će doprineti da se nivo hidratacije dugo zadrži. Ovaj duo se pokazao i kao odlična podloga za šminku, a muškarcima naročito prija nakon brijanja.
Dobra vest za klub ljubitelja Mineral 89 je da je stigao i fluid iz iste linije sa SPF faktorom. Ovaj proizvod lagane teksture za svakodnevnu hidrataciju štiti kožu od UV zračenja i pomaže zadržati hidrataciju kože lica do 72 sata pružajući joj dnevnu dozu esencijalnih negujućih sastojaka. Fluidna lagana tekstura sprečava prianjanje čestica i deluje antioksidativno, dok takođe omogućava blistav i sjajan završni učinak. Prirodno obogaćena milijunima čestica minerala u svakoj kapi, Vichyjeva vulkanska voda ojačava barijeru kože i poboljšava antioksidativna svojstva.

Potražite u apotekama Vichy Minéral 89 liniju i kreirajte budućnost zdrave, lepe kože već danas, a više informacija o liniji Minéral 89 i celokupnom asortimanu brenda potražite na Vichy.rs.