51% popusta na Ayurvede - indijsku masažu u salonu Nactive BellezzeKolektiva nudi još jedan fantastičan popust za Beograđane u salonu “Nactive Bellezza”, u Šajkaškoj ulici.

Tradicionalna masaža poreklom iz Indije opustiće vaše telo i razigrati ćelije. Ayurvedska masaža sa 51% popusta je nešto što se ne propušta. Za Kolektivin kupon za masažu ćete platiti 900 dinara, dok ta masaža košta 2 000 dinara. Ponuda je uspela, a na raspolaganju će biti još 2 dana. U salonu “Nactive Bellezze” vas čekaju da vam priušte ugođaj kao u raju. Ayurveda znači umeće življenja u kojem se prepliću medicina i filozofija: osoba ne može biti zdrava niti cela, bez harmonije duha i tela. Da biste bili vitalni i zdravi i kada vam vlasi budu uveliko sede, upoznajte se sa preventivnim pristupom ayurvede. 

Na čula i kožu deluje blagorodno, obnavljajuće i preventivno i nikada nije ista već zavisi od tipa ličnosti klijenta: neko je Vita, neko Kapha, neko Pitta. Ayurvedski znalci tamo će vam reći kakve su to prepreke na vašem putu ka ljubavi i sreći. Da li je to ishrana ili manjak vode, blokirana energija il’ osećaj neslobode. Ova masaža izuzetno opušta, ali da pokrene energiju ne propušta: nestaće sve blokade a vi ćete otići radosni i sa puno nade. Jer upravo to je življenja umeće – harmonija, ljubav, radost su razlozi sreće. U salonu“Nactive Bellezza” usluga je široka lepeza. Kolektiva je tu uvek sa vama da ispuni dane duginim bojama.

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.