Popust na tretmanDrage naše, Kremašica i Kolektiva će vam u narednom periodu predstavljati popuste na kozmetičke tretmane koje možete da iskoristite. Kolektiva svakim danom osigurava jednu neponovljivu i vrlo privlačnu ponudu sa popustom od 50 do 90%.

Možete učestvovati u svakoj ponudi i kada se skupi dovoljan broj prijavljenih onda svi kolektivno dobijaju popust na ponudu. Potrebno je da se registrujete na Kolektiva sajtu i potom izvršite kupovinu. Kada se ponuda završi, na mejl koji ste uneli prilikom registracije će vam stići kupon sa popustom. Ovom prilikom mogu i da najavim da Kremašica i Kolektiva spremaju lepe poklončiće za verne čitateljke Kremašice.

Trenutno je aktivna ponuda od 54% popusta na feniranje uz koji dobijate manikir i tretman ruku. Ako ste iz Beograda ova ponuda vam može biti interesantna! Evo i ponude:

“Negovane ruke su oduvek bile činilac prefinjenog izgleda, a ovih dana je nikad lakše osetiti se kao prava dama jer nam, kao naručen, stiže tretman ruku u salonu „MI-MA plus“! Pored finog feniranja i raznovrsnih vrhunskih kozmetičkih tretmana kose, kože i lica za koje su specijalizovani u ovom salonu smeštenom u strogom centru grada, tamo sada možete i da učinite nešto lepo i za vaše ruke.

Počnite s manikirom i sređivanjem noktiju, a nastavite sa blagim pilingom koje će ukloniti sve odapele ćelije sa površine kože. Zatim sledi parafinsko pakovanje koje  poboljšava cirkulaciju i elastičnost kože i maska za hidrataciju od koje umor i bore na koži nestaju kao rukom odnesene! Tretman se završava masažom i kremom za ruke – i vama ostaje samo da se divite i uživate u rezultatima, kao i u uštedi od 54% koju ste ostvarili! Uz Kolektivu i „MI-MA plus“ ste uvek u dobrim rukama!”

Da biste ostvarili popust potrebno je da se prijavite za isti na Kolektivinom sajtu na koji možete otići preko ovog linka ili ako kliknete na neku od slika u tekstu.

EDIT: Ova ponuda je prošla 24.1.2011.

Iskoristite popust od 54% na manikir, tretman ruku i feniranje sa Kolektivom

manikir tretman

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.