Kolektiva nudi popust od 55% na dubinsko pranje kose i reparacijuKolektiva nudi još jedan sjajan popust za sve kremašice na teritoriji Beograda i okoline – za samo 900 dinara možete dobiti vaučer za dubinsko pranje i čišćenje kose, a nakon toga i tretman potpune reparacije u salonu “Selective C” u ulici Jurija Gagarina 227/180 u Beogradu. Ovaj tretman inače košta 2000 dinara, a kupovinom vaučera, ostvarujete pravo na popust od 55%.

Ponuda traje još 30-ak sati od objavljivanja ovog teksta, a kupljeni kupon se može iskoristiti u narednih 45 dana. Neophodno je tretman zakazati telefonom pre odlaska u salon. Možete da kupite jedan kupon za sebe i jedan nekome na poklon. Ukoliko plaćate putem uplatnice kupon dobijate nakon 5 radnih dana od isteka ponude, kada ćete dobiti i sve potrebne informacije putem mail-a.

Dubinsko pranje kose je postupak kojim se kosa i teme glave čiste od svih naslaga i masnoća koje njihovu lepotu i zdravlje naružuju i kvare. Nakon takvog čišćenja dlaka je pripremljena da lipidima i proteinima bude nahranjena. Neki efekti odmah su vidljivi kao što su sjaj, mekota i lepršavost, a u nekima ćete uživati kasnije kada shvatite da vam se kosa više ne krza i da su vlasi otpornije. U salonu “Selectve C” koriste La Biosthetique preparate koji su namenjeni tome da vašoj kosi sjaj i lepotu vrate.

Zbog tragova zime na vašoj kosi nemojte brinuti, jer će je iskusni stručnjaci brzo oporaviti. Odvojte ukupno sat vremena za dubinsko pranje kose i temena, kao i za tretman potpune reparacije, sigurni da nema nepopravljive situacije.

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.