Kolektiva SlikaKremašica je kao i uvek tu da vas obavesti o interesantnim ponudama i popustima na proizvode i tretmane sa sajta Kolektiva.rs koji će vam pomoći da se bolje osećate i da bolje izgledate. Ovoga puta u pitanju je specijalni masažer – devetosfernog projektora sa kuglama od žada i germanijuma za terapiju kičme, revitalizaciju organizma i detoksikaciju. Ako ste zainteresovani za ovako nešto, pročitajte u nastavku više o ovom proizvodu i samom ponuđaču – centru zdravlja SineVita.

Ponuda

Možete dobiti kupon na 63% popusta i platiti svega 25.350,00 dinara umesto 68.250,00 dinara za aparat za masažu i detoksikaciju koji stimuliše prirodni mehanizam samoizlečenja, potpomaže revitalizaciji organa, odnosno celog organizma. Ponuda traje do sutra, tj. do ponoći 08.02.2011. i možete je naći na ovom linku u dodatnim ponudama “Vaš lični masažer” sa desne strane.

Masažni projektor je bazični SineVita® proizvod, namenjen poboljšanju kompletnog stanja čovekovog organizma. Svakodnevnim tretiranjem kičme, organizam se dovodi u stanje optimalne funkcionalnosti. Bilo da delujemo preventivno ili ako već imamo probleme SineVita aparat će maksimalno pomoći da ih otklonimo ili znatno ublažimo. O oboljenjima koje je moguće tretirati aparatom SineVita možete više pročitati na njihovom matičnom sajtu ako kliknete na sledeći link.


SineVita Masažer

SineVita Masažer


Kuglica masažera

Kome se preporučuje tretman?

Tretman deluje na skoro sva oboljenja, nasledna ili stečena. Najviše ga koriste ljudi u zrelom dobu i stariji ljudi, jer  olakšava svakodnevne tegobe, koje su im godine donele. Međutim, korišćenje aparata najviše se preporučuje deci, mladim i zdravim osobama, kao sigurna prevencija od bolesti, a naročito od deformiteta kičmenog stuba. Takođe i sportistima, zbog oporavka posle opterećenja, za pojačanje izdržljivosti i snage, smanjenja bola kod upale mišića i lečenja sportskih povreda. Osobe sa invaliditetom takođe mogu da se tretiraju, ali uz prisustvo pratioca.

Kome se ne preporučuje tretman?

Tretmani se ne preporučuju trudnicama (zbog primene kiropraktike), osobama sa karcinomom u terminalnoj fazi (ćelije raka ne umiru, već prave metastaze) i kod HIV pozitivnih osoba (nizak imunitet ili ga nema). Takođe, osobe koje su operisane u protekla tri meseca (to je period posle operacije kada rana zarasta i skidaju se konci), a posle navršena tri meseca  i te kako se preporučuje tretman, jer potpomaže vraćanje organa u prvobitni položaj i ubrzava se regeneracija tkiva.

O SineViti

Evo šta za sebe kažu osnivači centra zdravlja SineVita:

Tragajući za najboljim rešenjima za terapiju kičme, revitalizaciju organizma, zdravlje i lepotu, udružili smo iskustva i znanja alternativne medicine istoka i savremene tehnologije i razvili linije proizvoda za tretman:

  • kičme
  • celulita
  • detoksikaciju i
  • revitalizaciju celog organizma

SineVita aparati poseduju unikatna svojstva u očuvanju zdravlja i lečenju hroničnih bolesti.

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.