Loreal Excess maskaraL’OREAL je za naše tržište za avgust mesec pripremio novu maskaru Excess i PRIVEE kolekciju dekorativne kozmetike koja se sastoji od dve “nude” nijanse lakova za nokte i dve nijanse ruževa. Kada je maskara u pitanju, kako kažu u zvaničnom saopštenju, radi se o ultra crnoj formuli koja daje raskošan volumen i istovremeno neverovatnu definiciju trepavicama. Nadamo se da ćemo imati uskoro priliku da testiramo ove proizvode i napišemo recenzije.

Loreal je dugogodišnji sponzor filmskog festivala u Kanu, pa se pretpostavlja da je tamo i nastala ova fotografija kao najava Privee kolekcije. Ambasadori Loreala na zajednčikoj fotografiji su glumice Freida Pinto, Julianne Moore, Jane Fonda, Fan Bingbing i Eva Longoria, kao i modeli Liya Kebede, Ines de la Fressange i Doutzen Kroes. Radujemo se novim Lorealovim specijalitetima! :D

kampanja

VML Excess maskara

Loreal Excess maskara Loreal Excess maskara

Color Richie lak za nokte iz Privee kolekcije CP2 Lyia i CP5 Julianne

lakovi privee

Color Riche ruž iz Privee kolekcije CP2 Eva i CP5 Julianne

Privee Lipstick-Eva

kolekcija Privee

kolekcija Privee

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.