8
Kvalitet
9
Cena
8
Pakovanje
8.33
Ocena
Garnier 100% Color farba za kosu
Osnovni podaci
Kompanija: Schwarzkopf & Henkel
Linija: Palette
Naziv: 100 % Color farba za kosu
Ostali podaci
Cena: 270 din - 2.7 eura
Zapremina: tuba farbe 50ml + hidrogen 50 ml
henkel

Ova farba je od jeftinijih farbi za kosu i moja mama je koristi već neko vreme. Ona ima polusedu kosu, srednje dužine i farba se u svetlo smeđe. Sve jeftinije farbe koje je probala u toj boji nisu joj tako dobro pokrivale sede kao što ova pokriva. Ona koristi nijansu 512, a nazivaju je svetlo smeđa sa prelivima. Ta smeđa nijansa je ona prava prirodna smeđa boja bez onih crvenkastih odsjaja, prirodno se presijava. Tako da kada se ofarba sa ovom bojom ne izgleda kao da ima šlem a istovremeno su joj sede odlično pokrivene.

Piše na farbi da sadrži B3 i B6 i mikro minerale. Što se oštećivanja kose pri farbanju tiče, ne mogu da kažem da ne oštećuje kosu, jer svaka farba oštećuje vlasi da bi je naravno obojila. Mogu samo da kažem da farba ne bledi posle više pranja kao što se druge isperu i da kosa deluje zaista prirodno. Farba košta oko 270 dinara, što je svrstava u jeftine. Pakovanje je klasično Garnier u kojem dobijete i balsam za održanje boje. Pogledajte i njihove nijanse na slici ispod.

boje palette 100% color

Ovu farbu preporučujem ženama koje traže jeftino rešenje za dobro prekrivanje sedih i prirodniji izgled kose.
Preporučujemo
Sastojci:
nepoznati
Pozitivno
  • Prosečna farba za kosu
  • Odlično pokriva sede
Negativno
  • Nema negativnog

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 6
Prosečna ocena: 6,17 od ukupno 10
Loading...

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

5 komentara na “Garnier 100% Color farba za kosu”

  1. N - ovo e prava informacija!!! svaka cast!!!
  2. Ana - 512 najbolja boja na svetu!!!
  3. vanja - Da li se vise proizvodi 100 % color zasto je ne mogu nigdje pronaci? Zna li iko adekvatnu zamjenu za 701 broj? hvala
  4. goldie - Pitala sam Garnier Srbija šta se dešava sa ovim farbama i dobila sam odgovor: "Ovaj brend se polako gasi, u januaru cemo imati adekvatnu zamenu, do tada nista." Tako da do januara probajte da nađete zamenu iz neke druge kolekcije.

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.