5
Kvalitet
9
Cena
4
Pakovanje
6.12
Ocena
Palette Intensive Color Creme farba za kosu
Osnovni podaci
Kompanija: Schwarzkopf & Henkel
Linija: Palette ICC Golden Gloss
Naziv: Intensive Color Creme farba za kosu – W6 Ginger
Ostali podaci
Cena: oko 300 din (2.8 evra)
Zapremina: 60 ml farbe + 60 ml razvijača
Palette

Isprobala sam ovu farbu na svetlo bakarnoj podlozi sa dosta sedog izrastka. Na slici izgleda kao neka svetlija zlatno smeđa boja, a piše da je to Ginger, što bi značilo narandžasto-smeđa boja, boja đumbira. Želela sam da postignem nešto svetliju boju od dotadašnje kako bi se polu sedi izrastak manje video. Ovakva kakva je na slici bi bila idealna, mada sam znala da nema šanse da ispadne baš takva. Osim toga, ova farba je iz palete Golden Gloss, pa bi po tome trebalo da kosi da neki zlatan sjaj.

Farba je dosta jaka, ima oštar i neprijatan miris. Hidrogen je spakovan u dve odvojene kesice, što je dosta praktično za one koji žele da farbu iskoriste u dva odvojena farbanja. Ja sam baš želela da skroz kratku kosu ofarbam polovinom farbe u pakovanju. Na žalost, nisam uspela da izvučem farbanje cele kose od polovine farbe. Morala sam da smućkam celu tubu, a tako mi je ostalo viška neiskorištene farbe. Jedina dobra stvar u ovom slučaju je to što sam mogla da malo ofarbam i obrve. Znam da ovo ne bi trebalo raditi, i da je naglašeno na ambalaži svake farbe da se ne smeju bojiti njome obrve i trepavice, ali… eto, ja sam to na svoju odgovornost. Potrebno je samo malo farbe naneti na celu dužinu obrva štapićem za uši, koju obavezno treba isprati za 5 minuta.

Boja je ispala barem 2 nijanse tamnija. Odlično je pokrila sede, ali nikako to nije bila svetlija farba i nije bilo nekog izrazitog sjaja, pa ni zlatnog. Ispala sam crvenkasto smeđa. Problem sam rešila 2 dana kasnije, izvlačeći pramenove koristeći čist blanš i hidrogen. Sada je ok.

U pakovanju nema nikavog regeneratora za kosu, samo tuba kolor kreme, hidrogen, kesaste rukavice i uputstvo za upotrebu. Ova farba košta oko 300 dinara (ili 2.8 evra) u Lilly drogerijama, što je poprilično jeftino.

Jeftina farba koja odlično pokriva sede, ali je i dosta agresivna i šteti kosi.
Ne preporučujemo
Sastojci:
Trenutno nedostupni.
Pozitivno
  • Poprilično je jeftina,
  • Dovoljna je količina u pakovanju,
  • Dovoljno je jaka da pokrije sede.
Negativno
  • Boja neće baš ispasti onakva kakva je na slici,
  • Agresivna je.

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 8
Prosečna ocena: 6,75 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.