7
Kvalitet
7
Cena
8
Pakovanje
7.2
Ocena
Schwarzkopf Natural & Easy farba za kosu
Osnovni podaci
Kompanija: Henkel
Linija: Schwarzkopf Natural & Easy
Naziv: Farba za kosu - 565 Almond Light-GoldenBrown
Ostali podaci
Cena: 420 din (oko 4 evra)
Zapremina: 50 ml farbe + 50 ml razvijača
Natural&Easy

Natural & Easy farbe za kosu od  Schwarzkopf-a sam tek sada prvi put isprobala, iako su ove farbe izbačene na tržište Evrope još 2005. godine. Ova farba se može pronaći u svim prirodnim bojama, znači od najsvetlije plave do najtamnije plave i u svim nijansama smeđe boje i pokoja crvena boja. Ova farba je namenjena ženama koje žele da postignu prirodan izgled kose sa prirodnim sjajem, a pritom da im prekrije dobro sede vlasi. Tajna farbe je u tome što su za svaku boju ove farbe mešane 3 nijanse boje za kosu. Na taj način se postiže bolje prekrivanje sedih i istovremeno postizanje i ujednačenih svetlih tonova smeđe i tamnijih tonova plave.

Konkretno sam koristila svetlo zlatno smeđi badem (Almond Light-GoldenBrown broj 565) nijansu. Farbu sam testirala na kosi koja je kraće-srednje dužine. Kosa je već bila tretirana drugom farbom. Subjekt je već bio ofarban u smeđe sa svetlijim pramenovima. Izrastak je bio dužine 12 milimetara, sa oko 60% sedih vlasi.
Prvo sam nanela farbu na izrastak, a potom na ostatak kose. Rezultat je bio odličan. Sede vlasi su bile odlično prekrivene, ostatak kose malo slabije, ali je to bilo i očekivano s obzirom na kosu kakvu je pre farbanja imao testirani subjekt. Mogu da potvrdim da farba dobro prekriva sede vlasi, iako smo koristii dosta svetlu nijansu smeđe. Kosa se kulturno i prirodno sijala, ništa preterano. Boja je ispala baš onakva kakvu smo očekivali. Farba nije imala veoma oštar miris. Sve u svemu – ono što su napisali da treba očekivati od farbe – to smo i dobili.

ALI, posle samo 3 pranja ova farba se dosta isprala. Da preciziram, nije se isprala na izrastku, gde je farbana netretirana kosa. Sede vlasi su i dalje lepo pokrivene. Isprala se na ostatku kose. Tačnije, isprala se na dlakama koje su tretirane i farbane pre toga drugom farbom i blanšom kada su izvlačeni pramenovi.

Dakle, ako niste tretirali kosu i imate sede vlasi i želite samo postizanje prirodnog izgleda bez sedih vlasi – ova farba je idealna za vas. Tada vam se neće ispirati. Ako ste bili farbana plavuša pre ovog, verovatno će vam se farba poprilično brzo isprati.

Ova farba je veoma malog pakovanja – 50ml farbe i 50 ml hidrogena. Možda bi mogla da se ofarba srednja dužina kose sa ovom količinom, ali već neka duža srednja kosa ne bi mogla. Pakovanje je standardno, dosta kvalitetno, ali ništa sad specijalno. Uz ovu farbu dobijate i balsam za kosu koji može da se iskoristi za dva pranja. Nije bila skupa, malo je skuplja od Pallete farbe. Košta oko 420 dinara.

Ako niste tretirali kosu, imate sede vlasi i želite samo postizanje prirodnog izgleda bez sedih vlasi - ova farba je idealna za vas.
Preporučujemo
Sastojci:
Trenutno nedostupni.
Pozitivno
 • Dobro pokriva sede,
 • Daje kosi sjaj,
 • Nije toliko neprijatnog mirisa dok se farbate.
Negativno
 • Brzo se ispira,
 • Mala količina farbe u pakovanju.

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 2
Prosečna ocena: 6,50 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

7 komentara na “Schwarzkopf Natural & Easy farba za kosu”

 1. Marija - zadovoljna sam farbom
 2. Zorica - farba je super
 3. Milka - Farba je odlična , ali već duže vreme ne mogu da nađem 567. Gde mogu da je nađem?
 4. Branka - Nisam bila zadovoljna ovom farbom.
 5. Bokicca - imala sam svetlo smedju vec prethodno farbanu kosu i uzela sam nesto tamniju nijansu. nakon susenja kose rezultata nije bilo nikakvih jedino je izrastak bilo manje vidljiv,mada,i moja prirodna kosa je svetlije smedja.. Sve u svemu-nista posebno!!
 6. mici - boja ispadaja kao sa kutije(ja koristila 570 nijansu) ali se neverovatno brzo spiraju :( posle 4 pranja je toliko isprana ,uzas. Steta jer imaju tu divnu nijansu koja mi se bas svidjala :(
 7. tijana - farbom sam prezadovoljna, nasla sam je u liliju za svega 217 dinara na snizenju. kosa mi je bila sarena, izrastak vukao na crveno narandzasto a sada mi je boja kao sa kutije, sjajna,leprsava, mekana. i ujednacena boja.
 8. jelena - Gde ima da se kupi ta farba?

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.