Nagrada za kvalitet
9
Kvalitet
2
Cena
9
Pakovanje
6.69
Ocena
Wella Safira Farba za kosu
Osnovni podaci
Kompanija: Procter & Gamble
Linija: Wella Safira
Naziv: Farba za kosu – 12/1 Full Moon
Ostali podaci
Cena: oko 1000 din
Zapremina: 60 ml farbe + 60 ml razvijača
Wella

Kako jedna plavuša može da odoli farbi za kosu koja se zove Pun mesec? Ova boja je označena brojem 12/1. Fotografija na kutiji zaista obećava, a ako je verovati izreci: “Kol’ko para, tol’ko muzike,” onda bi trebalo da ova farba bude sjajnog kvaliteta, jer košta negde oko oko 8.5 evra.

Farba je testirana na kraćoj prirodno smeđe plavoj kosi. Kosa je gusta i tankih vlasi, a farbe se obično dobro primaju na njoj.

Farba ima na par trenutaka oštar i zagušujuć miris prilikom razvijanja boje, ali to ne traje dugo. Kada se pomešaju boja iz tube i razvijač boje, smesa je izuzetno gusta u lepljiva. Nalik na ređe gnjecavo testo. Poprilično pecka na glavi, što je standardno kod farbi kojim se dosta izbeljuje kosa. Ipak, ima i onih koje jače gore kosu.

Zapremina je u ovom slučaju bila i više nego dovoljna. Bila bi dovoljna i za neku frizuru do ramena. Piše da farbu treba držati na kosi od 30 do 40 minuta. Posle 40 minuta čekanja i ispiranja boje, kosu je potrebno oprati šamponom i staviti regenerator iz pakovanja. Osim ovog finog regeneratora, u kutiji je i osveživač boje u bočici za 2 korišćenja. To je ono po čemu se razlikuje ovo pakovanje farbe od drugih. Ovaj osveživač treba upotrebiti kao balsam za kosu 2 nedelje posle farbanja, pa još jednom 2 nedelje nakon toga. U kutiji je bio i par gumenih rukavica.

Boja je na kosi izgledala odlično. Izuzetno bledo krem žuta. Na pramenčićima koji su inače bili svetliji, boja se beličasto presijavala i imala srebrnasti sjaj.

Boja je zaista lepa i preporučujem je onima kojima nije problem da izdvoje i do 10-ak evra za boju.

Boja je zaista lepa i preporučujem je onima kojima nije problem da izdvoje i do 10-ak evra za boju.
Preporučujemo
Sastojci:
Trenutno nedostupni
Pozitivno
  • Odlična boja za plavuše,
  • Veoma dobar kvalitet.
Negativno
  • Malo iritira kožu glave,
  • Neštoje skuplja.

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 1
Prosečna ocena: 8,00 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

4 komentara na “Wella Safira Farba za kosu”

  1. Dijica - Moje nedavno iskustvo sa istim proizvođačem i istom markom, samo se radilo o boji "zlatnog cimeta", nije baš tako pohvalno. Rezultat je bio boja crne čokolade, potamnila mi je boju koju sam dobijala L'Orealovom Feriom, isušila kosu, tako da od mene ima preporuku - lepo zvuči, malčice je drugačije u praksi. ;-)
  2. Goca - nikad bolju nisam koristila.sve pohvale....ali vec mjesec dana u cg.je nema,cak sam u nikim gradovima u srbiji trazila,ali nista.kako je naruciti
  3. lekajb - ja sam koristila bas gore navedenu 12/1, boja nije bila tako losa , ispira se naravno ali to je normalno ako se mora frarbati na mesec dana. jedina velika zamerka je sto taj osvezivac boje koji se nanosi poslije dve nedelje, je totalno druge boje u mom slucaju boje meda ili lesnika i prvi put sam upropastila boju kada sam ga stavila. a bas sam s ebila obradovala sto ima tako nesto pa da ne moram da se farbam cesto. moja lepa plava kosa je bila zuta od toga.
  4. Marijana - MOLIM POMOZITE MI DA PRONADJEM GDE DA KUPIM WELA SAFIRA FARBU ZA KOSU BR. 1034 MARIJANA

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.