7
Kvalitet
10
Cena
6
Pakovanje
7.79
Ocena
Honey Balsam Regenerator za kosu sa medom
Osnovni podaci
Kompanija: Cosmofarma
Linija: Clasic line - Honey
Naziv: Honey Balsam za kosu
Ostali podaci
Cena: oko190 din (oko 1,6 eura)
Zapremina: 500 ml
cosmofarma.it

Ovo je jedan italijanski proizvod dostupan na našem tržištu već decenijama, a koji me je privukao prvenstveno zbog cene. Pakovanje od 500 ml sam kupila za manje od 200 dinara, a po kvalitetu je sasvim zadovoljavajuć.

Lista sastojaka za ovaj proizvod je zaista kratka, a po njoj je evidentno da ovaj preparat za negu kose sadrži pravi prirodni med. Med je odavno poznat kao blagotvorno sredstvo za negu lepote. Veliki udeo aminokiselina čini med savršenim preparatom za suvu i oštećenu kosu, a šećeri pomažu da kosa postane glatka. Tanini iz meda daće kosi prirodan sjaj. Zbog blagog antibakterijskog dejstva, med je takođe idealan za obojenu kosu i vlasište koje ima problema s peruti.

Korišćenjem ovog proizvoda, može se osetiti upečatljiv miris meda i pčelinjih proizvoda (iako mislim da je ova aroma veštačka) koji se dugo zadržava na kosi, i par dana nakon pranja.

Ovaj balsam za kosu ne da je neke savršene rezultate, niti mu je kvalitet bez premca, ali zato vrlo dobar za postizanje onih osnovnih efekata koje svi tražimo od jednog regeneratora – mekša i sjajnija kosa, koja se lakše raščešljava. Dosta je vodenast, nimalo ne masti kosu i relativno brzo se troši. Ipak, zaliiha od pola litre proizvoda potrajaće vam par meseci i duže.

Ovaj proizvod nije nezamenljiv i verovatno ne bi bio moj prvi izbor kada je nega kose u pitanju, ali je odlično rešenje kada tražite ekonomično pakovanje balsama koji će vam olakšati raščešljavanje, a ne magično oporaviti suvu i oštećenu kosu. Ukoliko volite miris meda i želite da vam kosa bude lagana, lepršava i sjajna, ovaj regenerator će vam se sigurno dopasti.

Meni je bio sasvim ok za promenu, nakon višemesečnog korišćenja teških, gustih i lepljivih maski i regeneratora za kosu od koji je kosa više teška, ravna i glatka.

Ovaj proizvod nije nezamenljiv i verovatno ne bi bio moj prvi izbor kada je nega kose u pitanju, ali je odlično rešenje kada tražite ekonomično pakovanje balsama koji će vam olakšati raščešljavanje, a ne magično oporaviti suvu i oštećenu kosu
Preporučujemo
Sastojci:
Aqua, Cetyl Alcohol, Mel, Propylene Glycol, Cetrimonium Chloride, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, C.I.19140, C.I.14700, C.I.17200, C.I.42090, Citronellol 106-22-9
Pozitivno
  • Kosa je mekša i lakše se raščešljava,
  • ne masti i ne otežava kosu,
  • niska cena.
Negativno
  • Neće oporaviti oštećenu kosu,
  • kosa neće biti glatka i ukrotiva.

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 1
Prosečna ocena: 9,00 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Jedan komentar na “Honey Balsam Regenerator za kosu sa medom”

  1. Ale - Gde kupiti ovaj balsam?

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.