6
Kvalitet
8
Cena
9
Pakovanje
7.26
Ocena
Kossa Silikonske kapi za kosu
Osnovni podaci
Kompanija: Stevan Still d.o.o.
Linija: Kossa
Naziv: Silikonske kapi za kosu
Ostali podaci
Cena: oko 300 din (2.8 evra)
Zapremina: 25 ml
stevanstill.co.rs

Silikonske kapi za kosu, za suve vrhove – Kossa Prijateljica mi je pružila ovu providnu, simpatičnu, zelenkastu tubicu,, i rekla: ’’Evo ti ovo, ako hoćeš, za probu. Domaći proizvod!’’ Pa naravno da hoću! Daj! Odmah sam odvrnula čepić i u samom startu – razočarenje! Ova bezbojna, žitka tečnost nema nikakav miris… Pih! Baš bezveze. Zar ti proizvođači ne shvataju da mi, devojke, obožavamo da nam miriše kosa. I ne samo mi! Već sutradan sam oprala kosu i rešila da proizvod oprobam na mokroj. Piše na tubici da se može koristiti i na suvoj i na mokroj kosi. Još je pisalo da se nanosi na krajeve, ne bi li se oni oporavili od suvoće i bili sjajniji. Ja sam iz svog rituala pranja kose izostavila utrljavanje balsama da bih što bolje imala uvid u dejstvo silikonskih kapi. U mokru i zamršenu kosu zavukla sam prste namašćene ovim proizvodom. Uspela sam lepo da je raščešljam i osušila je. Bila je stvarno sjajna, a što se tiče ispucalih krajeva, pa… Iskreno, oni se mogu jedva malo oživeti, kako ovim tako i drugim preparatima. Tek toliko da zavaraju neko udaljenije oko. Nema za tu stvar nikakvog dugoročnijeg rešenja do dobrog frizeraja. Ako planirate neko specijalno oblikovanje i feniranje koje uključuje kovrčanje ili povećanje volumena kose, zaboravite na ove kapi, bar taj put.

Konačna odluka – nisu škodile, bilo je nekog efekta, nisu oduševile. Ništa posebno. Eh, da.. Ova jedna tubica silikonskih kapi će vas koštati između 250 i 300 dinara.

Kada fotografišemo proizvod postavićemo sliku. Inače pakovanje uopšte ne izgleda loše. Lepa prozirna zelena tubica od 25ml ovih kapi.

Konačna odluka – nisu škodile, bilo je nekog efekta, nisu oduševile.
Ne preporučujemo
Sastojci:
Trenutno nedostupni.
Pozitivno
  • Neguje suve krajeve kose,
  • Omekšava i kroti kosu,
  • Malo i praktično pakovanje.
Negativno
  • Nemaju miris,
  • Nisu ništa specijalno po kalitetu.

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 2
Prosečna ocena: 7,50 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

4 komentara na “Kossa Silikonske kapi za kosu”

  1. Violeta - Iskreno nisam ga probala, koristila sam klass i doctor's i vrlo sam zadovolna. Nevidim zasto i sa ovom markom ne budem zadovolna. Probacu ga kad budem potrosila ovo sto imam sad a to je doctor's.
  2. Zana - joooj, ovo je bzv, ali skroz!!Posle dva sata krajevi su ti 3X gori nego sto su bili...bar meni!
  3. Glej - nemaju nikakav ,,BUM" rezultat,nisam videla promenu,a i losa stvar koju mi je frizerka napomenula je da se one ne ispiraju vec moraju da se skrate krajevi da bi se kapi uklonile.tako da ako se oristi samo staviti na vrhove nikako na koren.
  4. mici - Meni su ove kapi skroz OKEY,koristila sam ih samo na krajevima posle feniranja i pokazali su se odlicno.Iskreno ne volim i nemaju neki efekat kada se stavljaju na mokru kosu.

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.