9
Kvalitet
8
Cena
10
Pakovanje
8.87
Ocena
Pantene Pro V, Smooth & Silky Balsam za kosu
Osnovni podaci
Kompanija: Procter&Gamble
Linija: Pantene Pro V
Naziv: Smooth & Silky Balsam za kosu
Ostali podaci
Cena: 220 din (2 evra
Zapremina: 200 ml
Pantene

Јеdnostavno sam morala da napišem recenziju za ovaj proizvod. Na tržištu je već godinama, koristio ga je skoro svako, i baš me interesuje kako će biti ocenjen od strane naših čitalaca.
Što se mene tiče, ovo je jedan veoma dobar kozmetički proizvod. Definitivno služi svrsi, a kupila sam ga bar stotinak puta. Odlično mi regeneriše kosu i uvek obezbeđuje lako raščešljavanje. Ovo je izuzetno važno ako želite da fenirate kosu.
Ovaj balsam ne masti kosu previše ukoliko ga dobro isperete. Za one sa masnijom kosom, preporučujem da ga nanesu samo na krajeve i isperu za minut, dva.
Sadrži dimetikon, tj. silikon koji se nalazi u skoro svakom šamponu za postizanje sjaja i čini kosu onako klizavom. Sadrži još i neke proteinske kiseline, i naravno – pantenol – zbog kojeg je i robna marka Panten dobila svoj naziv.
Koristila sam regeneratore iz skoro svake linije Pantene proizvoda: Smooth&Sleek, Volume&Body, Perfect Curls (iako nemam kovrdžavu kosu), Color Resist ili kako se već zove… Veoma su međusobno slični, svi imaju isti miris, isto koštaju i slično šljakaju. Ne mari, ja ih kupujem kad god ne mogu da se brzo odlučim, a nalazim se u nekoj radnji u kojoj nije širok izbor proizvoda za negu kose. Tada uvek znam šta ću dobiti za svoj novac.
Ovaj balsam u zapremini od 200 ml je trenutno na sniženju u Liliju i košta 220 dinara, dakle oko 2 evra.
Pakovanje je prepoznatljivo, dosta praktično jer bočica stoji na poklopcu, pa je sav sadržaj uvek na domaku otvora.

Što se mene tiče, ovo je jedan veoma dobar kozmetički proizvod.
Preporučujemo
Sastojci:
Trenutno nedostupni.
Pozitivno
 • Odlično neguje i oporavlja oštećenu kosu,
 • Nije skup,
 • Ima ga u prodaji na svakom koraku,
 • Ima prijatan miris.
Negativno
 • Može zamastiti kosu ukoliko se koristi češće i u većoj količini.

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 1
Prosečna ocena: 10,00 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

4 komentara na “Pantene Pro V, Smooth & Silky Balsam za kosu”

 1. Paun - http://www.youtube.com/watch?v=3ghrmpdOT4o Drugar i ja smo napravili extra predlog za reklamu Panten pro V... ako imate neke predloge, sugestije, kritike
 2. Pijanista - Sasvim slučajno sam naletela na ovaj tekst i nisam mogla da odolim a da ne uputim sve pohvale ovom proizvodu! Naime, koristim ga devet godina bez prekida i kad god sam bila u prilici da probam neki drugi regenerator uvek sam se vraćala mom zelenom pantenu! Uvek mi je bilo smešno kada vidim na reklamama fraze kao što su "od kada koristim to i to..." Ali sada zaista mogu da kažem nešto slično... Kažu da sam prepoznatljiva po svojoj kosi, a ja znam da je tajna u pantenu :)
 3. dubravcica - Ja koristim "Panten Pro-V" duze vereme i zadovoljna sam. Medjutim, samo jedan sampon iz balzam iz njihove kolekcije mi ne odgovara, a to je onaj sto je providan i ima zeleni poklopac, mislim da je on za ispravljanje kose ili tako nesto, uzasno mi je isusio kosu. Preporuka :)

Trackbacks/Pingbacks

 1. Najnovije recenzije za maj i jun 2009 - Kremašica

  […] visoku ocenu je dobio Balsam za kosu Pantene pro V, koji je odmah potom pozitivno ocenjen i od strane korisnika, zasad nedovoljno komentara za ulazak […]

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.