Nagrada za kvalitet
10
Kvalitet
7
Cena
10
Pakovanje
9.01
Ocena
Revlon Proyou Texture Liss Hair – preparat za zaštitu kose od toplote
Osnovni podaci
Kompanija: Revlon
Linija: Pro you
Naziv: Texture Liss Hair - preparat za zaštitu kose od toplote
Ostali podaci
Cena: 1890 din - 1,7 eura
Zapremina: 350 ml
Revlon

Revlon PROYOU TEXTURE LISS HAIR je preparat za zaštitu kose od toplote i ispravljanje i prvi od dva proizvoda ovog proizvođača koje sam kupila ovog leta, tražeći način da pomognem svojoj kosi koja je posle farbanja i svakodnevnog feniranja i ispravljanja presom bila u veoma lošem stanju. Najpre da naglasim da sam prethodno probala mnoge proizvode za kućnu upotrebu, besomučno čitala recenzije raznih proizvoda i posle svega što sam isprobala od preparata za kućnu upotrebu kosa je bila i dalje u veoma lošem stanju – lomljiva, suva kao slama i neposlušna. Onda sam kupila Revlon PROYOU TEXTURE LISS HAIR koji se sada može naći i u slobodnoj prodaji iako na pakovanju piše da se prodaje isključivo u frizerskim salonima.
Pakovanje je veliko, 350ml, i potrajaće prema mojoj proceni, najmanje još godinu dana. Možda vas cena odgovori jer košta 1890 din., a mislim da se može naručiti po toj ceni i preko interneta od domaćih distributera ili kupiti u pojedinim frizerskim salonima. Ja sam ga kupila u drogeriji.
Sa ovim preparatom sam krenula na more, tamo ga koristila svakodnevno, i kad sam se vratila, moj frizer je konstatovao da mi kosa izgleda kao da nisam bila na moru. A ja sam plavuša sa oštećenom kosom, pa vi vidite šta je time hteo da kaže.
Tri meseca kasnije, i on i ja samo zadivljeni efektima, jedino što nismo sigurni da li se kosa oporavila od ovog preparata ili od preparata Uniq One, istog proizvođača, koji sam takođe nabavila u to vreme.
Kosa je sada meka, sjajna, lako se rasčešljava, mnogo manje se lomi i deluje negovano. Moram da priznam da sam usput odustala i od loših navika kao što su svakodnevno pranje kose, feniranje, upotreba prese pa je sasvim izvesno da je i to pomoglo.
Revlon PROYOU TEXTURE LISS HAIR namenjen ispravljanju kose i nanosi se na prosušenu kosu celom dužinom, u maloj količini, koju posle toga fenirate. Ja nisam baš dobra u tome pa me fenira frizer, ali do sledećeg pranja za 3-4 dana, sve što treba da uradim je da „prefeniram“ kosu kada ustanem ujutro, s obzirom da spavam sa šnalom kojom prikupim kosu na potiljku. To je 5 minuta posla jer je kosa ispravljena i preparat deluje pa je poslušna. Bez preparata je to bila nemoguća misija s obzirom da mi je kosa prirodno talasasta i sklona kovrdžanju. Ispravka, bila je sklona, sa Revlon PROYOU TEXTURE LISS HAIR više nije.
Da ne dovedem nekog u zabludu, moj recept za oporavak oštećenje kose je odlična Dahlia maska za bojenu kosu (crveno pakovanje) koju su mi preporučila dva frizera i koju nanosim posle svakog pranja, Revlon PROYOU TEXTURE LISS HAIR i Revlon UNIQ ONE. I naravno, ovo posebno važi za farbane plavuše, zaboravite na presu za kosu ;)

Frizeri znaju zašto :)
Preporučujemo
Sastojci:
nepoznati
Pozitivno
  • Kosa je meka, sjajna, deluje negovano
  • Ne otežava kosu
  • Štiti od toplote i isušivanja
  • Lako se oblikuje
Negativno
  • Cena
  • Kosa se možda malo brže masti, jer je proizvod kremast ali s obzirom da ja koristim i masku i Uniq One, nisam sigurna da je za to odgovoran ovaj preparat

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 1
Prosečna ocena: 7,00 od ukupno 10
Loading...
avatar

Lidijagost na Kremašici

Lidija
je autor teksta: Revlon Proyou Texture Liss Hair – preparat za zaštitu kose od toplote

Na netu poznata kao Dijica :) Pogledajte i drugu Dijicinu recenziju : https://www.kremasica.com/sminka-makeup/lice-sminka/max-factor-kremasti-puder-miracle-touch-liquid-illusion-foundation.html

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Jedan komentar na “Revlon Proyou Texture Liss Hair – preparat za zaštitu kose od toplote”

  1. makica - Jako malo recenzija o ovim revlonovim proizvodima, ali sam se ipak odlucila da probam Revlon Proyou Texture Liss Hair je stvarno dobar kosa posle njega bude leprsava i mekana a zaista ravna ostaje. Napominjem da je moja kosa blajhana jako krta i lomljiva dosta ostecena a talasasta... Uz ovaj preparat uzela sam jos i hidrantni sampon i masku iz iste kolekcije... za sve u komletu samo reci hvale za sve sem cene koja je malo veca za nas standard :)

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.