7
Kvalitet
10
Cena
4
Pakovanje
7.39
Ocena
Stevan Still Popart pakovanje za kosu – kamilica i ricinus
Osnovni podaci
Kompanija: Stevan Still
Linija: Popart
Naziv: Pakovanje za kosu Kamilica i ricinus
Ostali podaci
Cena: oko 250 dinara (oko 2 eura)
Zapremina: 500 ml
Stevanstil.rs

Evo još jednog pakovanja za kosu iz Stil kozmetike. Ovo pakovanje je iz kolekcije POPart koja je nešto jeftinija od Stilove kolekcije Hairfood iz koje je i već ocenjeno pakovanje Med i čokolada.

Ovo je jedno pristojno pakovanje s obzirom na cenu. Za razliku od proteinskog pakovanja Hairfood Med i čokolada, ovo je jedan laganiji proizvod na bazi biljnih ekstrakata koji ne opterećuje kosu i ima veoma kratku listu sastojaka. Što se mene tiče, ovo pakovanje može sasvim uspešno da se koristi kao neki dosta dobar, ekonomičan balsam za kosu bez silikona i zamšćivanja.

Veoma je žitak i vodenast, pa ga veoma često isprosipam prilikom nanošenja, ali i pored toga, traje mi već više od 3 meseca. Nanosim ga na čitavu dužinu kose bez bojazni od izmašćivanja, mada ga ne utrljavam u samu kožu glave.

Na mokroj kosi, oceđenoj od vode, ostavlja utisak kao da ga nisam nanenla u dovoljnoj količini jer je vodenast, mada, kako odmiče minut po minut od samog nanošenja, kosa lagano postaje sve mekša i svilenkastija i može se raščešljavati prstima. Nakon 5 minuta i ispiranja, kosa je izuzetno lagana, meka i može se lepo raščešljati četkom. Blagog je i prijatnog mirisa, podseća me na one preparate kojima mi omekšavaju kosu u frizerskim salonima.

Popart pakovanje za kosu sa ricinusom i kamilicom namenjeno je za jačanje i sjaj svih tipova kose, pa ga preporučujem svima onima kojim je sama cena važan faktor prilikom odabira preparata za negu kose i svima onima kojima ne treba jače proteinsko pakovanje i ukroćivanje kose, nego blaže biljno pakovanje za lepršaviju i svilenkastiju kosu.

Ukoliko želite da negujete vašu kosu na plaži, uvek možete da napravite svoj „regenerator bez ispiranja” tako što ćete u bočicu sa raspršivačem sipati 3/4 destilovane vode i 1/4 hidrirajućeg regeneratora za kosu. Možete ovde dodati i esencijalno ulje po želji zbog mirisa. Sve dobro promućkajte i poprskajte po kosi dok ste na plaži kako bi negovali kosu dok je izložena Suncu i soli (ili hloru iz bazena). Popart pakovanje za kosu sa kamilicom i ricinusom je odlično za ovaj recept.

Ovo pakovanje može sasvim uspešno da se koristi kao neki dosta dobar, a ekonomičan balsam za kosu bez silikona i zamšćivanja.
Preporučujemo
Sastojci:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Chamomilla Recutita (Chamomille) Flower Extract, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Parfum, Citric Acid, Propylparaben, CI 19140.
Pozitivno
  • Niska cena,
  • izdašno pakovanje,
  • neguje, omekšava, razmrsuje kosu.
Negativno
  • Kosa nije nešto jaka,
  • nezgodno za nanošenje.

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 2
Prosečna ocena: 10,00 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.