6
Kvalitet
10
Cena
3
Pakovanje
6.72
Ocena
Still Popart Koncentrovani Top Balzam za suvu i oštećenu kosu
Osnovni podaci
Kompanija: Stevan Still d.o.o.
Linija: Popart
Naziv: Koncentrovani Top Balzam za suvu i oštećenu kosu
Ostali podaci
Cena: 100 din (oko 0.9 eura)
Zapremina: 500 ml
stevanstill.co.rs

Kupila sam ovaj balzam za kosu u lokalnoj Ideji. Ne volim inače da kupujem ovako ogromna i jeftina pakovanja, ali ovoga puta je bilo Stevan Still ili Elseve, bez treće alternative. Elseve regenerator za kosu od 200 ml je koštao blizu 400 dinara, a ovaj od pola litra svega 99 dinara,  pa pomislih – hajd’ da se isproba. Stevan Still ima dosta pristojnih preparata za kosu, iako nijedan nije ništa spektakularno i fensi.

Ovaj balsam je sasvim prosečnog kvaliteta. Neguje krajeve kose i omogućava lakše raščešljavanje. Posle prvog korišćenja, kosa mi je zaista bila sjajna i glatka. Kasnije sam primetila da i nije ništa posebno i da nije ni prineti onom starom Top Balzamu koji sam ranije koristila. U poređenju sa tim starim Helentonovim balzamom, ovaj je vodenastiji i ne raspoređuje se po kosi tako lako. Manje i omekšava kosu. Ima i dosta drugačiji miris. Nije mnogo neprijatan, ali mi se mnogo manje dopada od mirisa starog Top Balsama ili recimo Niveinih, Lorealovih i Pantene regeneratora.

Iako nemam baš suvu i oštećenu kosu, farbam se relativno često, pa mi je neophodna nega nakon pranja. Za tu svrhu, ovaj balzam mi je dobro poslužio, a uz to je i ekstremno jeftin. Ovo je jedan dobar izbor za negu kose za one koji vole ekonomičnost pre svega. Dobro će doći i u ovim letnjim mesecima kada peremo kosu mnogo češće, pa se i regeneratori brže troše.

Prijateljica je već pisala o jednom sjajnom triku kojim se služe žene na plažama u Španiji. One razređuju regenerator vodom, pa tako razređeni ponesu na plažu u bočici sa raspršivačem i prskaju s vremena na vreme kako bi im kosa bila negovana i zaštićena od Sunca i soli. Ovaj regenerator bi bio dobar za tu svrhu, jer bi se lako razredio, a i ne bi bilo grehota prskati ga svaki čas, jer je jeftin i ima ga u velikoj količini u pakovanju.

Ovo je jedan dobar izbor za negu kose za one koji vole ekonomičnost pre svega.
Preporučujemo
Sastojci:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Parfum, Citric Acid, Propylparaben, Cl 19140, Cl 15985
Pozitivno
  • Izuetno niska cena.
Negativno
  • Neće mnogo popraviti situaciju kod jako suve i oštećene kose,
  • može vam biti neprijatnog mirisa.

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 1
Prosečna ocena: 5,00 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

2 komentara na “Still Popart Koncentrovani Top Balzam za suvu i oštećenu kosu”

  1. Htina - Pih, ponadala sam se da je to onaj stari Top Balsam i jako se razočarala :( Što se tiče nege kose na plaži, znam da nije tema, ali hajd' da napomenem... Ranije sam uvek na plažu nosila one fensi prskalice - nije pomagalo, razređivala razne balsame, čak i pakovanja za kosu, prskala na kosu svaki čas - opet nije pomagalo... Kosa mi se, inače, jako brzo i lako ošteti na suncu, a tada čak i nije bila farbana... Onda sam prošle godine počela da se farbam, shvatila da ću verovatno nakon leta završilti sa slamom na glavi i okrenula se invazivnijim metodama :) Počela sam da nosim celo pakovanje balsama na plažu ili bazen i da ga nerazređenog nanosim nakon svakog izlaska iz vode (pre toga je isperem pod tušem od soli, odnosno hlora). Kosa tako bude potpuno zaštićena od sunca, a i od vode prilikom sledećeg kvašenja, pošto ga ne ispiram, već samo nanesem na kosu i ostvavim tako. Nije bitno koji je balsam u pitanju, zgodno je samo da je neko manje pakovanje. Prvi put prošle godine nisam morala da šišam 5cm kose nakon letovanja :)
  2. Jecka - (posto je gore spomenut) Ja sam svuda trazila Top balzam i nasla sam ga u Maxiju :)) Ali, razocaranje veliko-ni m od onog mirisa, ni m od mekoce.. pakovanje je isto, eto samo to :/

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.