2
Kvalitet
9
Cena
8
Pakovanje
5.51
Ocena
Balea hair spray – lak za kosu
Osnovni podaci
Kompanija: DM Drogerie Markt
Linija: Balea
Naziv: Hair spray - lak za kosu
Ostali podaci
Cena: 300 dinara (oko 3 evra)
Zapremina: 150 ml
Balea

Da ne bi bilo da samo hvalimo neke proizvode i da ne biste mislili da su recenzije na sajtu reklama, eto, morala sam da pročeprkam policu sa kozmetikom i nađem nešto što mi stoji jako dugo.

Ako stoji jako dugo, znači da ne valja i da ga zato ne koristim. Nije mi namera da pljujem ovu kozmetičku marku jer je zaista jeftina. Primetila sam da kod Balea proizvoda neki zaista umeju da budu odlični, a neki jako loši. Ako ste imali iskustva sa nekim drugim Balea lakom za kosu, napišite u komentarima. Da je ovaj lak za kosu bio skup bila bih jako besna, ovako mi je svejedno.

Kada lak naprskam na kosu prilikom oblikovanja određene frizure, prividno da neki efekat. Nakon samo sat vremena kosa padne, kao da nisam ništa za učvršćivanje stavila u nju. Mislila sam da je moja kosa možda teška, probala sam ga i na kosi moje mame (žena ima kratku kosu) i opet isti efekat. Prosto, kosa padne, iako je tapirana i džabe ste išta i radili. Doduše, ne lepi kosu i ok je za rašćešljavanje kasnije. Međutim, ne vidim nikakvu svrhu ovog proizvoda.
Ranije je pakovanje ovog laka bilo u onako plastičnoj bočici (tu ja posedujem), a sada vidim da je pakovan u limenoj sprej boci i verovatno je i sama pumpica za prskanje bolja, pošto ova na ovoj plastičnoj nije dovoljno jaka da onako rasprska lak. Na slici možete videti sadašnje pakovanje ovog proizvoda. Ovaj lak za kosu sadrži vitamin B5 i UV filtere. Sve je to u redu, ali ne radi.

Nisam bila zadovoljna ovim lakom, nije dovoljno učvršćivao kosu i lepi je.
Ne preporučujemo
Sastojci:
vitamin B5 i UV filtere
Pozitivno
  • Jeftin
Negativno
  • Lepi kosu
  • Ne učvršćuje

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Još uvek niko nije glasao, budi prvi!
Loading...

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Jedan komentar na “Balea hair spray – lak za kosu”

  1. Hirushi - ... ja sam koristila njihov lak za kosu, ali to je bio onaj za suvu kosu, cini mi se.... sigurna sam da je imao pink boju na ambalazi... elem, kod mene se dobro pokazao, kosa je izgledala prirodno i dugo zadrzavala oblik... ali, ja imam jako tanku i neznu kosu...:)

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.