9
Kvalitet
9
Cena
7
Pakovanje
8.6
Ocena
Schwarzkopf & Henkel Creative look gel za kosu
Osnovni podaci
Kompanija: Schwarzkopf & Henkel
Linija: Taft
Naziv: Creative look gel za kosu
Ostali podaci
Cena: 300 dinara - oko 3 eura
Zapremina:
henkel

Svi smo bar jednom probali ili kupili neki Taft proizvod. Schwarzkopf linija Taft ima veliki izbor proizvoda za stilizovanje kose: lakova, gelova, voskova, pene za kosu… Za volumen, za sjaj, jače preparate i slabije. Nude veliki izbor proizvoda. Gomila različitih gelova i lakova može i zbuniti potencijalnog kupca tako da nije siguran koji proizvod je najbolji za njega. Morate u samousluzi svaku kutijicu uzimati u ruke i čitati i tumačiti koja je razlika između Ultra jak, Extra jak i Radically jak.

Konkretno sam koristila vosak za kosu Creative look ( to je onaj u zeleno-narandžastom pakovanju). Ovaj vosak sam kupila dva puta za redom jer sam oduševljena njegovim mirisom. Na kutiji je nacrtan muškarac ali to me nije sprečilo da ga ja koristim. Tako da je i miris onako za muškarce, vrlo jak ali meni je jako lep. Na kosi se sam miris ne oseti toliko jer vosak nanosim u malim količinama. Dosta je jak i neobično gust. Nemojte očekivati da će te sa ovim voskom uspeti da nakostrešite čuperke ili tako nesto, nije baš tolko jak (extra strong). Ja sam ga obično nanosila na suve krajeve kose, a imam stepenastu frizuru do ramena. Ovaj vosak daje jako lep sjaj kosi. Sutradan naravno kosa bude masnija. Ali sam primetila da mi krajevi nisu nimalo suvi nego su jako mekani i kosa je onako lepršava.

U Taft kolekciji možete naći jače i slabije od ovog Creative look voska. Možete naći i hibridni proizvod gel-vosak. Sve zavisi šta vam treba. Nije bio skup, negde oko 200 do 300 dinara.

Gel za kosu odličnog mirisa, ne suši krajeve, omekšava kosu, neguje i daje joj sjaj.
Preporučujemo
Sastojci:
nepoznati
Pozitivno
  • Sjajna
  • Mekša
  • Sutradan lepšava
Negativno
  • Malo masti kosu

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Još uvek niko nije glasao, budi prvi!
Loading...

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.