Nagrada za pakovanje
8
Kvalitet
8
Cena
9
Pakovanje
8.2
Ocena
Schwarzkopf Schauma Kids sprej za raščešljavanje
Osnovni podaci
Kompanija: Schwarzkopf & Henkel
Linija: Schauma Kids
Naziv: Sprej za raščešljavanje
Ostali podaci
Cena: 270 dinara - 2.7 eura
Zapremina: 150 ml
schauma.de

Većina ljudi mi kaže da nisam normalna što kupujem ovakve stvari. Kao, nepotrebne, za decu. Meni se dopao miris ovog spreja koji je opisan kao jagoda i mleko. Mmmmm – milkšejk od jagode. Osim toga, sprej je za decu, pa je izuzetno blag, sa kratkom listom sastojaka. Kao neka mirišljava vodica od koje se svilenkasta dečja kosa lakše raščešljava. Sadrži pantenol i dimetikon, čest sastojak šampona i balsama, koji ustvari služi za omekšavanje i raspravljanje kose.

Ma koliko to glupavo zvučalo, mislim da je dobro došla ovakva pomoć kod pranja dečje kose, da za bebca bude što prijatnije češljanje nakon pranja, bez čupanja kose. Za mene, ovaj sprej ima nešto drugačiju ulogu, jer lakše raščešljavanje već dobijam od regeneratora za kosu.

Posle pranja kose, na mokru kosu naprskam pozamašnu količinu ovog spreja. Piše na bočici da na dečiju kosu treba poprskati 10-15 puta. Ja mogu i više, jer nisam dete. (Ha!) Kosa sjajno miriše od ovog proizvoda, a raščešljavanje jeste lakše, ali ne onako kako bude olakšano od nekog dobrog balsama za kosu ili pakovanja.

Ponekad naprskam ovaj sprej i na suvu kosu, da je malo pokvasim i ispravim ako se izlomila od gumice ili šnale za kosu. Od skoro imam kraće šiške koje se posle spavanja strašno raštrkaju. Nemoguće ih je dovesti u red. Ovaj Schauma sprej mi je odlična stvar da poprskam samo po šiškama i onda da ih ujutru oblikujem. Malo mi zamirišu jagode, a kosa se dovoljno navlaži da je mogu lepo očešljati, a brzo zatim se osuši i ostane raspravljena.

Proizvod nije potrebno ispirati. Izuzetno je blag i neće pomoći u pravljenju nekih zahtevnih frizura.

Pakovanje je tipično za decu, na Štrumpfove. Pakovanje je od 150 ml i košta oko 270 dinara (ili 2.7 evra).

veoma prijatan proizvod za upotrebu a ujedno i blag za dečiju glavicu.
Preporučujemo
Sastojci:
pantenol i dimetikon
Pozitivno
  • Divno miriše
  • Rasćešljava kosu
Negativno
  • Nema negativnog

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 1
Prosečna ocena: 10,00 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

3 komentara na “Schwarzkopf Schauma Kids sprej za raščešljavanje”

  1. JJJ - i ja imam sprej i stvarno se lakse rascesljavate
  2. Jasminka Hlozany - Slučajno smo ga dobili na poklon i koristimo ga svakodnevno već dve godine. Jako pogodan za kovrdžavu kosu.
  3. Jasminka - Ocena super

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.