Nagrada za kvalitet
10
Kvalitet
3
Cena
10
Pakovanje
7.69
Ocena
Love Peace and Planet Eco Awesome hidrirajući šampon za kosu
Osnovni podaci
Kompanija: Tigi
Linija: Love Peace and Planet
Naziv: Eco Awesome hidrirajući šampon za kosu
Ostali podaci
Cena: oko 8 evra (oko 900 dinara)
Zapremina: 250 ml
Tigi haircare

Evo jednog pravog ekološkog šampona za kosu koji sam dobila da isprobam. U pitanju je šampon za koji kažu da je 71% organski po sadržaju, ne sadrži parabene, veštačke boje, ni veštačke mirise. Ambalaža je od 50% reciklirajućeg materijala.

Ovaj šampon ima veoma prijatan biljni miris, a primećuju se nešto oštrije note esecijalnih ulja (ruzmarina, mentola, i blaži miris citrusa). Izuzetno je gust, pa ga je malo teže rasporediti po kosi. Ja često zbog ovoga moram više puta istisnuti po manje sadržaja, da bih mogla ravnomerno našamponirati svaki deo glave.

Pena je gusta i bogata, a šampon se veoma lako ispira. Kosa posle pranja ovim šamponom nije onako meka i klizava kao kod Pantene ili Herbal Essences šampona. Ona je više čvrsta, jača, oštrija i škripi od čistoće. Imala sam utisak da su se sa kose isprale sve nečistoće, masnoće i preparati za kosu od ranije.

Kosa ima jedva primetan svež miris posle pranja, a redovnom upotrebom postaje negovanija i jača. Ako imate suve krajeve i nemate zdravu kosu, neophodno je staviti dosta balsama ili silikonske kapi posle pranja ovim šamponom.

Ovaj šampon je po mom mišljenju odlična stvar za sve one koji žele da imaju osećaj da im je kosa zaista čista, često vole da peru kosu i da se pri tome dobro osveže.

Ovaj Tigi-jev šampon je skuplji od standardnih šampona, jer tuba od 250 ml košta negde oko 800 dinara, ali nije ni čudo… Odlično je upakovan, sadrži uglavnom prirodne sastojke i razne biljne ekstrakte kao što su sok iz lista aloje, ekstrakte lista lavande, geranijuma, ruzmarina i brusnice, ulja jojobe, narandžine kore, peperminta, badema, proteine iz soje i pšeničnih klica,…

Ovaj šampon je po mom mišljenju odlična stvar za sve one koji žele da imaju osećaj da im je kosa zaista čista, često vole da peru kosu i da se pri tome dobro osveže.
Preporučujemo
Sastojci:
aloe vera leaf juice, water, sodium coco sulfate, decyl gluycoside, cocamidopropyl betaine, disodium laureth sulfosuccinate, lavender leaf extract, geranium leaf extract, rosemary leaf extract, jojoba seed oil, panthenol, hydrolyzed soy protein, hydrolyzed wheat protein, dimethicone, tocopheryl acetate, distearate, olealkonium chloride, guar hydroxypropyltrimonium chloride, glycerin, phenoxyethanol, orange peel oil, peppermint leaf oil, spearmint leaf oil, sweet almond oil, cranberry extract
Pozitivno
  • Prirodni sastojci,
  • Dobar kvalitet,
  • Odličan dizajn pakovanja,
  • Ekološko pakovanje,
  • Osvežava.
Negativno
  • Visoka cena.

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 1
Prosečna ocena: 7,00 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.