10
Kvalitet
4
Cena
9
Pakovanje
7.82
Ocena
Lush Čvrsti šampon za masnu kosu Jumping Juniper
Osnovni podaci
Kompanija: Lush
Linija: Čvrsti šamponi i regenratori
Naziv: Jumping Juniper
Ostali podaci
Cena: oko 790 din (7,3 evra)
Zapremina: 55 gr
Lush.hr

Evo i jednog Lush proizvoda među našim recenzijama, i to poznati Lush-ovi čvrsti šampon. Uvek sam imala problem sa masnom kosom koju moram često da perem. Pogotovo kada stigne lepo vreme i kada se više znojim, imam potrebu da češće perem kosu. Kupila sam Jumping Juniper šampon za masnu kosu. Ovo zaista jeste efikasan tretman za masno teme. Kosa nakon pranja bude potpuno čista i lepršava. Osećaj čiste nemasne kose traje duže nego sa običnim šamponom. Šampon u čvrstom stanju izgleda kao sapun i potrebno je dva do tri puta utrljati u kosu da bi se stvorila pena koju možete rasporediti po celoj kosi.

Šampon sadrži Lavandu ( Lavendula hybrida) za balansiranje masnože temena i ulje kleke ( juniperus communis) po čemu je i dobio naziv Juniper. Takođe ovaj šampon sadrži ulje limuna i limete zbog mirisa.

Samo pakovanje bilo kog Lush proizvoda je veoma ekološko. Tačnije čvrsti šampon i nema ambalažu, dobijete ga u nekom papiru, a sam šampon po sebi izgleda zanimljivo i moderno. Čula sam od više ljudi da ne vole da ulaze u Lush prodavnice jer im su im prejaki svi ti pomešani mirisi zajedno. Ja volim Lush proizvode, uvek zanimljivih naziva, čuvaju prirodu i predivno mirišu…

Kada kupite ovaj šampon možete ga držati u onoj posudici za sapun, ali pazite da vam se ta posudica ne napuni vodom, jer može šampon da vam se otopi i da postane vrlo nezgodan za uzimanje u ruke i nanošenje. Iako šampon predivno miriše na lavandu, nakon pranja kose šampon ne ostavlja skoro nikakav miris na kosi. Što se cene tiče, nije jeftin, košta oko 790 dinara (~7.3 eura). Mada mogu reći da može dosta dugo da traje.

Kosa nakon pranja bude potpuno čista i lepršava. Osećaj čiste nemasne kose traje duže nego sa običnim šamponom.
Preporučujemo
Sastojci:
natrij lauretsulfat, lavandino ulje, ulje borovice, limunovo ulje, uvarak lavande, uvarak borovice, ulje limete, miris, uvarak ružmarina, boja 18050, boja 61585
Pozitivno
 • Osvežava,
 • Dobar je za masno teme,
 • Dobro miriše,
 • Ekološki je,
 • Dugo traje.
Negativno
 • Nešto je skuplji,
 • Može se istopiti od vlage, pa je nepraktičan,
 • Ne ostavlja miris na kosi.

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 3
Prosečna ocena: 7,67 od ukupno 10
Loading...

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

3 komentara na “Lush Čvrsti šampon za masnu kosu Jumping Juniper”

 1. Jovana - NE ZNAM ZA TAJ ŠAMPON ALI ĆU GA PROBATI....:)
 2. Mirce - gde ima tih prodavnica
 3. Goldie - @Mirce U Novom Sadu se zatvorila. Verovatno ima u BG. Koristila sam bas ovaj sampon i dosta je jak ali je odlican za masnu kosu.
 4. Isidora87 - @Mirce Imas i online shopping preko Lush sajta :)

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.