8
Kvalitet
9
Cena
7
Pakovanje
8.13
Ocena
Mamma & baby Baby Shampoo Lilly drogerije Šampon za bebe
Osnovni podaci
Kompanija: Mann & Schroder
Linija: mamma & baby
Naziv: Bebi šampon za kosu
Ostali podaci
Cena: 280 din (oko 2,7 evra)
Zapremina: 500 ml
www.lilly.rs

Veeliko pakovanje ovog izuzetno blagog bebi šampona možete pronaći u Lilly drogerijama za nekih 280 dinara (i to sa poklon bebi sapunom), jer je to jedna od Lilly trgovačkih marki. Ipak, ne mogu raći da je nekvalitetna. Proizvodi je nemačka kompanija Mann & Schröder.
Ovaj šampon se slobodno može koristiti svakodnevno i to u većim količinama. Nežno čisti kosu i ostavlja je mekom i lepršavom. Ima izuzetno blag miris. Baš podseća na one klasične bebeće proizvode za higijenu, kao recimo Kosili ili Becutan.
S obzirom da je blag i nema nekih dodatnih agresivnijih sastojaka za negu, potrebno je koristiti neki balsam, odnosno regenrator za negu, inače ćete kosu teško raščešljati. To je, naravno, ako ga koristite vi, na vašoj kosi. Bebama će biti dovoljno samo malo ovog šampona da im se kosa lepo očisti i bude svilenkasta.
Pakovanje je krajnje simpatično i privlačno. Bela bočica sa nekim dečjim ilustracijama živih boja i reljefnim balonima sapunice.
Ovaj šampon sadrži ekstrakt lista masline i alantoin. Ne sadrži veštačke boje i sapun.

Ovaj šampon se slobodno može koristiti svakodnevno i to u većim količinama. Nežno čisti kosu i ostavlja je mekom i lepršavom.
Preporučujemo
Sastojci:
Aqua, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Chloride, Glyceryl Oleate, Disodium Cocoyl Glutamate, Coco-Glucoside, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Glycerin, Parfum, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Isopropyl Alcohol, Allantoin, Linalool, Olea Europaea Leaf Extract (ekstrakt maslinovog lista), Tocopherol.
Pozitivno
  • Ne sadrži sapun i veštačke boje,
  • blag je i pogodan za svakodnevnu upotrebu,
  • niska cena.
Negativno
  • Nema ga u prodaji osim u Lilly drogerijama,
  • kosa se teže raščešljava.

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 6
Prosečna ocena: 6,67 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.