9
Kvalitet
4
Cena
8
Pakovanje
7.15
Ocena
Stara Planinska Riznica Biljni šampon za negu masne kose
Osnovni podaci
Kompanija: Stara Planinska Riznica
Linija: Nega kose
Naziv: Biljni šampon za negu masne kose
Ostali podaci
Cena: oko 580 din (oko 5,1 euro)
Zapremina: 200 ml
spr.co.rs

Ovo je jedan definitivno prirodan biljni proizvod. Šampon je na bazi vode, kantariona i meda, a ne sadrži veštačke boje, mirise i konzervanse.

Prilikom upotrebe ovog šampona, može se odmah primetiti njegova žitkost i miris biljnih ekstrakata. Tečan je skoro poput vode, pa treba biti obazriv prilikom izlivanja šampona u dlan, jer lako možete preterati sa količinom. Takođe, ukoliko očekujute raskošan miris kose nakon pranja, to ovom prilikom nećete postići, mada sam miris nije neprijatan i podseća na biljnu lekovitu tinkturu kakvu možete naći u klasičnim bio šopovima. Meni lično ne smeta to što je jak i privlačan miris kose posle šamponiranja izostao, jer svakako nakon pranja na kosu nanosim regenerator koji ima svoj miris.

Ovaj šampon je namenjen masnoj kosi, a testiranjem mogu da potvrdim da šampon lepo čisti i dugo održava lepršavost i sjaj. Odgovara mi i to što je ovaj šampon pogodan za čestu upotrebu, a ja perem kosu svaki drugi ili treći dan.

Ovaj šampon ne peni mnogo, ali se sa dva uzastopna šamponiranja može oformiti sasvim dovoljna količina pene koja se može lepo rasporediti po čitavoj kosi i ona tako očistiti temeljno.

Jedina negativna strana ovog proizvoda je cena (oko 580 din za 200 ml šampona), ali je i ona veoma razumljiva, s obzirom da je šampon potpuno prirodan, a efikasan, sa kratkom listom sastojaka poteklih iz našeg okruženja i domaćih planinskih lokaliteta.

Pakovanje proizvoda je svedeno i pristojno, identično ovom sa slike (koje je za šampon sa mladalačku kosu sklonu mašćenju zbog pojačanog lučenja hormona). Podseća na pakovanja farmaceutskih biljnih preparata, pa je sasvim primereno sadržaju.

Ovaj šampon je namenjen masnoj kosi, a testiranjem mogu da potvrdim da šampon lepo čisti i dugo održava lepršavost i sjaj.
Preporučujemo
Sastojci:
Aqua, Hypericum Perforatum, Mel, Natrium Laureth Sulfate, Sekundarni Alkyl Sulfonate, Cocamide DEA, Citric Acid.
Pozitivno
  • Ne sardži konzervanse, veštačke boje i mirise,
  • Lepo čisti kosu,
  • Pogodan za svakodnevnu upotrebu.
Negativno
  • Nešto je više cene,
  • Još uvek nije dostupan u većini parfimerija, eventualno u prodavnicama zdrave hrane u Beogradu, Nišu, Rumi i Novom Sadu.

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 1
Prosečna ocena: 8,00 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Jedan komentar na “Stara Planinska Riznica Biljni šampon za negu masne kose”

  1. Iva - Pozdrav, i ja imam slicna iskustva sa ovim samponom http://ivak88.wixsite.com/prirodnakozmetika!stara-planinska-riznica-sampon/c15li =)

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.