lak_za_nokteKozmetička industrija postepeno širi tržište za svoje kozmetičke proizvode. Prvo su to bile samo žene, potom i muškarci, pa deca, tinejdžeri, a sada su to kućni ljubimci. Šta je sledeće? Biljke?
Paw Palace je na tržište izbacila dekorativne cvetne šare za nokte kućnih ljubimaca koje možete videti na slici dalje u tekstu. Ova kompanija je već odavno u svojoj ponudi ima i lakove za nokte za pse i mačke. Tako ove lakove za nokte možete pronaći u bojama poslednjih trendova. Postoje i mnoge druge kompanije koje su proizvele ovakve lakove za nokte za kućne ljubimce. Lak za nokte psa je drugačiji od redovnog laka za nokte po tome što se veoma brzo suši i postojaniji je. Na ovom sajtu i savetuju kako da svom psu nalakirate nokte. Prvo treba da da pristupite ovoj radnji kada je pas relaksiran, zatim mu uradite lagani pedikir, alkoholom očistite nečistoće i prirodne masnoće sa noktiju i onda pristupite lakiranju. Ukoliko pas ima crne nokte potrebno je prvo naneti beli lak, da bi se lak u nekoj drugoj boji lepo video.

f853ed4a4273c291_nailstickers

colorpawI3

 

Ali ovde nije kraj, Paw Palace je kompanija poznata po bogatom asortimanu proizvoda namenjenih kućnim ljubimcima. Koliko je svaki taj proizvod neophodan kućnom ljubimcu, sigurno ne može sa tačnošću da potvrdi sam vlasnik ljubimca, nego bi to trebali ljubimci da nam kažu. Kada bi mogli da govore nama razumljivim jezikom, mislim da bi smo se svi iznenadili onim što bi čuli.

Tako, na Paw sajtu možete pronaći veliki izbor kozmetičkih proizvoda. Postoji više vrsta šampona za pse, posebna vrsta za štenad i posebna za odrasle pse sa mirisom lavande ili zelenog čaja. Pored šampona možete pronaći i regeneratore za dlaku, pakovanja za dlaku, gelove za stilizovanje dlake, farbe za pseću dlaku, razne sprejeve za dlaku, čak i parfeme! Postoji V.I.P parfem za pse koji košta čak 2999 dolara!

stvari_za_pse3

 

Ja sam imala psa i nije živeo u kući nego u dvorištu, ali smo ga puštali unutar kuće po danu. Kupala sam ga s vremena na vreme, ali znam da nikako nije podnosio nikakav parfem na sebi. Zbog toga sam uvek koristila neutralne sapune bez mirisa, ali i pored toga on se uvek momentalno nakon kupanja valjao po svim ćoškovima dvorišta samo da bi neutralisao miris koji njemu nije bio prirodan. Izgleda da ova kupovina parfema za pse predstavlja zadovoljstvo samo vlasnicima kućnih ljubimaca, a ne i kućnim ljubimcima.

stvari_za_pse5

 

Pored ovakvih proizvoda, u prodaji možete naći i vlažne maramice za pse za raznorazne upotrebe. Tako imate vlažne maramice za dentalnu higijenu, maramice za higijenu ušiju, za uklanjanje krmelja sa očiju, i posebno maramice za stražnjicu. Pored ovih proizvoda možete kupiti posebne četke za češljanje pasa, posebne grickalice za nokte, četkicu i pastu za zube. Da ja ne bi više nabrajala šta sve postoji u ponudi ove kompanije pogledajte i sami na sajtu pawpalaceonline.com .

Kakvo je vaše mišljenje? Da li pas želi svoju kozmetiku ili su se ljudi previše zaneli?