instyleHe he, Kremašica je danas virtuelno isprobala 250 frizura poznatih ličnosti na online aplikaciji koju je izbacio InStyle magazin. Ovu besplatnu zanimaciju možete probati i pronaći na ovom linku Hollywood makeover.

Dosad sam isprobala razne aplikacije za šminkanje i menjanje frizura, ali ova mi se posebno dopala zato što vam nudi fino podešavanje same frizure na kraju. Nemamo svi čelo iste visine ili glavu iste širine, pa aplikacija omogućava to finije podešavanje. Osećala sam se kao da sam probala gomilu perika svih tih slavnih ličnosti. Ipak, ne bih volela da ličim ni na jednu od njih, ali eto, bilo je zanimljivo iskustvo.

Možete uplodovati vašu sliku, i onda, pre početka isprobavanja frizura, treba da podesite parametre (tačkice) vašeg lica. Nakon toga je sve jednostavno. Kada namestite frizuru, možete i da se našminkate, stavite veštačke trepavice, oblikujete obrve, stavite sočiva u boji… E, onda više nećete ličiti na sebe.  :D


Otkrila sam da bih bila užasna kao plavuša sa mojim tamnim očima i tamnim obrvama, dok mi crno dobro stoji. Otkrila sam i da mi šiške odlično stoje. Kovrdžava kosa na meni deluje potpuno elegantno i takođe mi dobro stoji. Riđe nijanse mi nikako ne stoje, a na meni dobro izgledaju prirodnije smeđe boje ili tamne crvene. Biću smešna kad osedim ako se ne budem farbala i predugačka kosa mi pojede lice. Probajte i vi! Igrajte se frizeraja.

 

plavusacrna