carapeDrage naše čitateljke, evo, došlo je vreme da i Kremašica deli poklone. Mi ih nećemo deliti sada, kada ih svi dele i kada ih dobijate od Deda Mraza. Podelićemo ih na kraju januara, kada svi zaborave na praznike. Šta ćemo… Volimo da smo drugačije, i mi mislimo na vas i kada praznici prođu. Za svakog od vas kreće ova naša, takoreći, prva nagradna igra, istog momenta kada završite sa čitanjem ovog teksta.

Da, da, biće više poklona, biće kozmetike, kozmetičkih tretmana, majica, šolja i možda još nekih iznenađenja. Rešile smo da, što se kozmetičkih proizvoda tiče, podelimo proizvode koje ste vi na Kremašici ocenili kao najbolje. Kao i prošle godine, sastavićemo listu top rangiranih proizvoda po oceni čitalaca ove godine i tako odrediti koji će od proizvoda stići u ruke srećnim dobitnicima nagradne igre. Još uvek možete učestvovati u rangiranju proizvoda do kraja trajanja nagradne igre. Na ovaj način želimo da vam se zahvalimo na vernom glasanju i ostavljanju komentara.

Za Kremašice iz Novog Sada smo pripremile i nagrade u vidu kozmetičkih tretmana, pa je bitno prilikom prijave da naglasite mesto u kom živite ili da li ste u mogućnosti da posetite salon u Novom Sadu. Delićemo i majice i šolje sa Kremašicinim logo-om.


Ono što je potrebno za vašu prijavu za učešće u nagradnoj igri je da uradite nešto za Kremašicu. Možete nam poslati tekst, sliku ili fotografiju, pesmu, video klip, neki ručni rad, crtež, skicu, ma bilo šta što može imati veze sa vama, Kremašicom i kozmetikom. Pustite mašti na volju, jer ćemo najmaštovitije i najoriginalnije radove pošteno nagraditi.

Želimo da upoznamo vas, naše čitatelje, kroz ovu malu igru. Želele bismo da vidimo šta volite, šta se vama dopada od kozmetike i šta zaokuplja vašu pažnju na Kremašici. Na taj način ćemo znati da vam uzvratimo odgovaraućim sadržajem na sajtu u narednom periodu.

Ukoliko nemate momentalno neku dobru ideju šta poslati Kremašici, evo i nekih predloga:

Možete nam poslati originalan zanimljiv tekst o kozmetici ili o vama i vašoj ljubavi prema kozmetici. Možete nam poslati recenziju nekog kozmetičkog proizvoda koji vam se dopada. Nju ćemo rado objaviti na sajtu. Možete nam poslati fotografiju vaše novogodišnje frizure ili novogodišnjeg makeup-a. Može to biti i fotografija vaše frizure ili šminke sa neke proslave. Ili nam pošaljite video klip vas i vaših drugarica kada ste našminakne i doterane. Možete nam poslati tutorijal, kako napraviti neku frizuru ili kako se našminkati na određeni način. Možete nacrtati bilo šta što ima veze sa kozmetikom i Kremašicom. Budite kreativni, a mi ćemo najsimpatičnije radove nagraditi.

Sve radove šaljite na email [email protected]

sa podacima:

1. ime i prezime
2. adresa
3. poštanski broj i mesto

Eto nek onda i zvanični krajnji rok bude 30. januar za slanje prijava.

Želimo vam srećnu i kreativnu Novu Godinu i srećne Božićne praznike!

ps. Nemojte zaboraviti da upišete vaše podatke!

sng-kremasica